Cum greșesc femeile când au o nouă relație

Când eşti într-o nouă relaţie cu cineva, uneori ai tendinţa de a-l sufoca sau de a-ți abandona viața socială proprie pentru a te dărui trup și suflet relației? Părerea mea este că în viaţa de cuplu trebuie să fii la fel cum eşti cu adevărat, cu bune şi rele. Iată câteva greşeli pe care le poţi face într-o relaţie:

1. Renunţi să mai ieşi cu prietenii tăi – Vrei întotdeauna să fii prezenţa şi disponibilă în faţă iubitului şi uiţi să mai ieşi cu prietenii tăi. Este o greşeală des întâlnită şi poate cea mai mare. Relaţia cu prietenii tăi trebuie alimentată aproape la fel de mult, precum cu cea a relaţiei tale cu iubitul tău. Bineînţeles că iubitul tău contează mai mult, însă nici prietenii tăi nu trebuie neglijaţi.

2. Nu mai ai timp pentru hobby-urile tale – Dacă ai un hoppy, o pasiune foarte mare pentru ceva anume, nu trebuie să o neglijezi pentru viaţa de cuplu, din contră, trebuie să o alimentezi la fel de mult. Bănuiesc că iubitul tău va fi foarte mândru dacă va descoperi că eşti talentată la desen, pian, scris sau oricare alt hobby de-al tău. Viaţa ta nu trebuie să se schimbe, ci trebuie să crească din toate punctele de vedere.

cum-gresesc-femeile-intr-o-relatie
Sursă: pixabay.com

3. Laşi pe locul 2 familia  – În general, când vei avea o problemă, familia este singura care îţi va vrea binele şi te va ajuta. Nu îţi lăsa familia pe locul doi, ci încearcă să fie întotdeauna pe acelaşi loc cu iubitul tău. Introdu-l în familia ta puţin câte puţin. Nu trebuie niciodată să laşi pe cineva să te pună să alegi între familie şi el.

4. Îţi neglijezi munca sau şcoala – Chiar dacă eşti încă la şcoală sau deja ai intrat în “câmpul muncii”, nu e în regulă să îţi neglijezi studiile sau munca doar pentru că eşti îndrăgostită de cineva şi nu ai timp mai mult pentru el. Dacă te iubeşte, te va înţelege şi îţi va respecta orice decizie pe care o vei lua şi îţi va acorda timp să decizi când şi cât te vei întâlni cu el. Mai important pentru tine e să fii independentă de el, decât să fii dependentă.

5. Preferi să stai în casă – Unele fete de dragul iubiţilor, preferă să stea acasă, nu mai merg nici la gimnastică pentru că iubiţii lor sunt geloşi, iar acest lucru li se pare că va cauza relaţiei lor. Este total greşit, oricine îşi doreşte alături de el o persoană care arată bine şi care să se simtă mândră că îi stă alături.

6. Te schimbi pentru a-i fi pe plac – Niciodată, dar niciodată să nu te schimbi pentru nimeni. Şi mai ales să-ţi laşi nevoile tale pentru un bărbat. Dacă a vrut să fie cu tine, înseamnă că te acceptă aşa cum eşti. Dacă între timp îşi dă seama că nu eşti potrivită pentru el, lasă-l să plece, dar nu te schimba. Vei fi perfectă pentru altcineva care nu vrea să te schimbe.

Am încredere în transformarea ta în femeie şi niciodată să nu suferi pentru un bărbat. Să ştii că bărbaţii sunt ca autobuzele, să nu fugi după ei pentru că vine următorul. Gânduri bune!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment