Cum faci o femeie sa devina infidela – Afla care este vina barbatului

Cum faci o femeie sa devina infidela – Afla care este vina barbatului

Vorbeam intr-un articol anterior despre nevoia femeii de a avea siguranta emotionala, dar si materiala si rolul barbatului in situatia asta.

Se spune ca femeile insala mai putin decat barbatii, dar totusi atunci cand o fac, o fac diferit fata de acestia: ajung sa puna suflet si de obicei nu se pot sterge pe maini si sa ramana doar cu o amintire de-o noapte.

Oamenii au ajuns sa insele pentru ca si-au creat un soi de protectie, rezultat din frica de deceptie, dezamagiri sau viata de unul singur. Femeile, la fel ca si barbatii ajung sa insele de teama abandonului, insa atat femeia, cat si barbatul o fac intr-un mod diferit, astfel ca femeile cauta in relatiile lor extraconjugale un dram de dragoste si atentie in plus fata de cat li se ofera acasa, pe cand barbatii reusesc sa nu puna atat de mult sentiment.

O femeie poate lua in calcul sa te insele atunci cand:

– tu deja ai inselat-o si ea a aflat asta;

– singurele momente cand tu esti tandru cu ea, sunt acele momente intime;

– au trecut cel putin 3 saptamani de cand nu i-ai mai spus ca o iubesti sau cel putin sa ii arati care este rolul ei in viata ta;

– eviti sa ai orice gest mai tandru cu ea in public.

Daca poti raspunde cu „Da” la intrebarile astea, atunci te poti gandi ca iubita ta te va insela. Daca uiti sa fii atent cu ea si sa-i oferi complimentele de care orice femeie are nevoie, nu te gandi ca nu se vor gasi doritori care sa o faca sa se simta alta femeie, plina de incredere.

Diferenta intre o femeie si un barbat care insala este ca o femeie sufera de pe urma aventurilor, pe cand un barbat o savureaza din plin!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment