Cum eviți pielea lăsată după ce ai slăbit

pielea lasata

Există multe modalități de a scăpa de pielea lăsată după ce slăbești. Acel surplus de piele poate proveni de la o sarcină sau pierderea radicală în greutate. În timp ce ai greutatea ideală, te poți simți voluminoasă, iar pielea îți atârnă. Cum tonifici pielea în aceste situații, astfel încât să ți se potrivească rochia mulată pe care tocmai ți-ai cumpărat-o, să arăți superb și plină de viață? Uite care sunt modalitățile prin care eviți, respectiv îți tonifici pielea lăsată după ce ai slăbit!

1. Nu slăbi prea mult într-un interval scurt de timp
Pierderea exagerată în greutate dintr-un anumit moment al vieții nu este benefică pentru tine, deoarece poate duce la lăsarea pielii. Una dintre modalitățile de a evita surplusul de piele lăsată după slăbit este de a slăbi treptat. Dacă încerci să pierzi greutate după ce ai născut, bazează-te pe tonifiere, nu pe un regim alimentar care te înfometează și te face să scapi de multe kilograme într-un interval scurt de timp. Amintește-ți că timpul este prietenul tău și că dorești să slăbești sănătos!

pielea lasata2. Folosește creme pentru ferminitatea pielii
Crema de tonifiere a pielii este, cu siguranță, unul dintre cele mai bune moduri de a scăpa de excesul de piele cauzat de pierderea în greutate sau sarcină. Alege cremele care au în compoziție ingrediente din plante -aloe vera-, chiar și vitamina E și A. Acestea sunt ingredientele special concepute pentru a crește conținutul de colagen și de elastină din piele.

3. Evită expunerea îndelungată la soare
Pielea ta are nevoie să fie hidratată. Fiind expusă prea mult la soare și la apă cu clor, se poate lăsa și mai mult. Limitează-ți expunerea în ceea ce privește aceste două situații, împreună cu saloanele de bronzat și vei observa cum pielea începe să se tonifice.

4. Fă antrenament cu greutăți
Șansele sunt să fi încercat această metodă, prin exerciții fizice, pentru a ajunge la greutatea ideală, iar dacă nu, este timpul să-i dai o șansă. Nu fi îngrijorată că îți vei pierde feminitatea și vei arăta ca un bărbat. Fă de 3 ori pe săptămână antrenament cu greutăți, pentru că tonifierea mușchilor îți va da un aer provocator.

5. Hidratează-te frecvent
O piele sănătoasă este una sănătoasă. 8 pahare de apă adăugate dietei zilnice pot face o diferență uriașă. Hidratarea după antrenamentele fizice este recomandată dacă vrei să scapi mai repede de pielea lăsată. Atunci când organismul tău este hidratat, se poate observa pe piele – va arăta mai strălucitoare și se va reface mai rapid.

6. Practică yoga
Yoga te va ajuta să te eliberezi de stres, să fii mai flexibilă, să slăbești, fiind utilă chiar și pentru eliminarea excesului de piele după slăbit. Cheia succesului în ceea ce privește yoga, precum și cu alte tipuri de regimuri, este un început lent. În câteva săptămâni, vei fi surprinsă cât de flexibilă ești atât tu, cât și pielea ta. Te poți înscrie la un curs de yoga sau poți încerca acasă.

7. Încearcă o dietă raw vegan
Există felurite vitamine și nutrienți care își pierd proprietățile, atunci când este gătită mâncarea. Pentru a evita acest lucru, de ce nu adaugi câteva rețete raw vegan în dieta ta? Printre acestea, se număra și fructele, legumele și peștele (sushi). Odată ce adaugi aceste alimente dietei tale, vei observa cât de repede începe să se refacă pielea lăsată.

Tu la ce modalități de a îndepărta excesul de piele datorat unei cure de slăbire sau unei sarcini ai recurs?

Sursa foto: fotolia.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment