Cum ești în pat în funcție de data de naștere?

Te-ai întrebat vreodată dacă data de naștere îți poate influența personalitatea în momentele intime? Jacoob Steele, numerolog și psiholog din SUA a făcut un studiu și se pare că data de naștere îți influențează felul în care te comporți în pat. Folosind Cifra Destinului îți poți îmbunătăți substanțial viața de cuplu.

Iată cum îți calculezi Cifra Destinului:

Dacă ziua ta de naștere este 01.01.1987:

1+1+1+9+8+7=27 (2+7) = 9

cum-esti-in-patCifra destinului 1:

Există posibilitatea să fii egocentrist atunci când vine vorba despre acțiunea din pat. Privești dragostea mai degrabă ca pe un concurs, iar partenerii tăi devin un fel de contracandidați. Persoana care are Cifra Destinului 1 se concentrează mai mult pe propria satisfacție, fiind uneori dominator.

Poziție recomandată: energia ta se canalizează cel mai bine atunci când ești deasupra, însă uneori este bine să-ți lași partenerul să preia conducerea.

Cifra destinului 2:

Cei care se află sub Cifra Destinului 2 sunt amanți foarte pricepuți, care nu-și doresc altceva decât să ofere plăcere partenerului. Sunt adepții sărutărilor și a îmbrățișărilor, lucruri care te fac să te simți protejat.

Cifra destinului 3:

Încrederea de sine te face un amant desăvârșit, ba mai mult decât atât, reușești să îi transmiți partenerului tău aceeași doză de încredere, renunțând astfel la inhibiții.

Cifra destinului 4:

Preferi momentele intime în întuneric, cu mișcări lente, însă din când în când poți fi puțin mai sălbatic. Uneori, poți fi emotiv și nu-ți place să grăbești lucrurile. Cifra destinului 4 este pentru acele persoane care sunt loiale și pentru care relația reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri.

Cifra destinului 5:

Ești mai degrabă genul care se aventurează și care încearcă multe, spontaneitatea fiind punctul tău forte. Îți plac locurile, oamenii și pozițiile noi. Ești foarte atractiv pentru ceilalți și ai nevoie de stimulare atât mentală, cât și fizică.

Cifra destinului 6:

O persoană devotată care își dorește echilibru constant, dar mai ales armonie în cuplu. Îți place să aranjezi totul în detaliu: muzică, lumânări și tot ce ține de o atmosferă romantică. Îți plac preludiile lungi și pasionale.

Cifra destinului 7:

Romantic și visător, îți dorești mai degrabă o conectare spirituală cu partenerul. Uneori ai tendința de a fi analitic atunci când vine vorba de momentele intime.

Cifra destinului 8:

Oscilezi la extreme: când ai un chef nebun, când efectiv nu-ți pasă. Ori ești foarte activ, ori nu. Există posibilitatea să-ți scoți partenerul din sărite cu un astfel de comportament, pentru că nu va mai înțelege nimic.

Cifra destinului 9

Nevoile tale sunt aproape tot timpul pe ultimul loc, însă atunci când ți se umple paharul, devii un adevărat vulcan. Există posibilitatea ca natura ta blândă să se transforme într-una dominatoare, dar care va înnebuni de plăcere pe cel care îți va fi partener.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment