Cum atragi un bărbat în funcție de zodia lui

Astrologia poate fi de mare ajutor atunci când cunoști pe cineva, mai ales dacă vrei să înveți cum să atragi un bărbat în funcție de zodia lui. Poți învăța câteva trucuri, care îți vor da curaj pentru început, nu neapărat pentru a aprinde din primul moment flacăra atracției. Caracteristicile fiecărei zodii pot duce la îmbunătățirea înțelegerii partenerului tău, ducând mai departe la o comunicare mai bună și un grad crescut al atracției. Uite care sunt secretele care te vor ajuta să atragi un bărbat în funcție de semnul său zodiacal:

Berbec
Bărbaților născuți în zodia berbecului le place să fie provocați și, de asemenea, să observe un interes ridicat al tău față de activitățile pe care le desfășoară. Nativii berbeci au simțul ludic dezvoltat, deci vor fi dispuși să încerce mereu noi jocuri, însă trebuie să fii atent cum îl abordezi, pentru a-i ține treaz interesul. Este o persoană destul de egoistă, interesele sale primând de multe ori în fața intereselor celorlalți. Ai grijă ce primă impresie îi faci, deoarece sfatul specialiștilor este să-l faci să creadă ca inițiativele tale sunt de fapt meritul lui.

 

Taur
Când vine vorba de bărbatul taur, trebuie să știi că este un om total schimbat în dormitor, față de momentele când este în societate. Pasionat în pat, e bine să eviți vulgaritatea când sunteți în public și să-l cucerești constant prin subiectele conversațiilor. Gelozia nu este punctul său forte, mai degrabă află cum îți poți pune în valoare simțul umorului, atunci când nu sunteți într-un moment intim.

Gemeni
Dacă timiditatea este unul dintre punctele tale forte, atunci aproape că ai câștigat lupta cuceririi unui bărbat gemeni. Puritatea este pe placul său, precum și ideea că va iniția el orice acțiune în dormitor. Te poți folosi de nesiguranța flirtului, poți părea stângace, iar nativilor din gemeni li se vor aprinde călcâiele după tine.

Rac
Bărbatul rac este un idealist, care crede cu fervoare în suflete pereche. Dacă vrei să atragi un bărbat aflat în semnul zodiacal al racului, trebuie să-i oferi siguranță, romantism și căldură emoțională. Sfatul specialiștilor este să aranjezi o cină într-un cadru intim, în timpul căreia să ascultați muzica sa preferată, să beți șampanie și să vedeți unde vă duc astrele.

Cum-atragi-un-bărbat-în-funcție-de-zodia-luiLeu
Nativii din zodia leu simt nevoia să cucerească, nu să fie cuceriți. Preferă femeile ambițioase, care știu să poarte zâmbetul pe buze în orice situație. Îl poți seduce prin inocența ta și prin bună dispoziție, însă nu sunt de neglijat nici eleganța ta, dată și de vestimentație și de accesorii.

Fecioară
Fecioarele apreciază sensibilitatea și frumusețea. În ceea ce privește femeile, aceștia le preferă pe cele delicate și sfioase. Vulgaritatea, îndrăzneala și dominanța îi sperie, așa că încearcă să le oferi un mix din cele pomenite mai sus. Chiar dacă nu mai ești o novice în dormitor, nu strică niciodată să-l lași pe el să inițieze noi acțiuni.

Balanta
Feminitatea le aprinde călcâiele bărbaților născuți în zodia balanței. La polul opus, se află vulgaritatea, culorile neon și accesoriile prea multe. Dacă ai o carieră de succes, ești respectată de cei din jur și nu îți place să sufoci partenerul, atunci ai mari șanse de reușită cu o balanță.

Scorpion
Misterul îl face imediat să întoarcă capul pe bărbatul scorpion. Preferă femeile ambițioase, cu o carieră de succes, care luptă mereu pentru a obține ceea ce vor. De asemenea, îi place ca partenera sa să fie spontană, energică, dar și să degaje căldură în direcția sa. Sfatul specialiștilor este să te aranjezi și să-l intrigi pentru a-l atrage.

Săgetător
Bărbații născuți sub semnul săgetătorului sunt atrași de îndrăzneală, noutăți, aventură și distracție. Ca și pe scorpionii, misterul este ceva ce-i incită, dar te poți folosi și de optimism și râsete. Dacă vei fi deschisă în comportamentul tău față de el, îi vei trezi interesul imediat.

Capricorn
Nativii acestei zodii pun mare preț pe eleganță când vine vorba de femei. Vulgaritatea le displace, însă o rochie cu spatele gol va funcționa întotdeauna. Îi vei face să se gândească ce se ascunde sub ea. Ambiția și exigența sunt alte puncte forte pe care își doresc să le găsească la partenerele lor.

Vărsător
Cu bărbații născuți în această zodie trebuie să ai multă răbdare. Având în vedere că se deschide destul de greu în fața unei femei, fii sigură că îți dorești o relație cu un vărsător, înainte de a-l amăgi. Extravaganțele în ținute nu îi plac, însă pune preț pe eleganță.

Pești
Dificil este numele mic al nativului din zodia pești. Acesta nu suportă femeile arogante, care consideră că fițele sunt mai importante decât inteligența. Ca să-l atragi, trebuie să-ți formezi o imagine de prințesă, plăcută și de poveste. Îi plac persoanele deschise, care să-i sprijine pasiunile și ideile. Fiind o persoană temperamentală, trebuie să-i înțelegi comportamentul și să ai răbdare.

 Sursă foto: psychicsuniverse.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment