Cum asortezi geanta cu pantofii în această toamnă

geanta

Nu, nu mai purtăm demult geantă de aceeași culoare și textură cu pantofii. Moda înseamnă mai mult decât atât. În plus, 2018 vine cu piese noi, extravagante, multe dintre ele fiind reinterpretate din anii trecuți. Una peste alta, cum asortăm geanta cu pantofii?

Iată cum asortezi geanta cu pantofii în această toamnă

1. Cum asortezi pantofii Oxford cu geanta

Multe dintre piesele în tendințe în anii ’50 au revenit în acest sezon, iar pantofii Oxford nu fac excepție. Însă ce geantă alegi la pantofii Oxford? Simplitatea pantofilor îți permite să alegi o geantă sofisticată. Îi poți purta cu jeans sau rochii tricotate,iar ținuta nu poate fi completată altfel decât cu o geantă a cărei structură este complexă.

2. Cizme extravagante

Una dintre tendințele din această toamnă este reprezentată de cizmele lăcuite. Poți opta pentru cizme medii cu toc gros și nuanțe de mov, teracota sau chiar galben. La o astfel de pereche de cizme este necesară o ținută simplă. Să nu uităm regula Less is more! Încearcă să nu aglomerezi ținuta și accesorizeaz-o cu o geantă clasică, din piele mată. Găsești astfel de modele aici. Una dintre regulile pe care trebuie să le respecți: nu purta cizme și geantă din lac. Ori una, ori alta!

3. Pantofi cu forme geometrice

Tocurile trapezoidale sunt și ele în tendințe, însă cum le porți, astfel încât să nu obții o ținută prea aglomerată? E un trend îndrăzneț, ce-i drept, însă nu e chiar atât de complicat pe cât pare. Poartă pantofi și genți cu forme geometrice la ținute vestimentare fluide: rochii midi din mătase, fuste midi cu despicătură sau în A.

Cum asortezi culoarea pantofilor cu geanta?

ulorile nu trebuie să fie identice, însă ideal ar fi ca acestea să fie din aceeași paletă. Dacă nu ești suficient de sigură pe tine, alege gențile care au imprimeuri colorate și poartă-le cu pantofi într-o singură culoare. Este recomandat să investești într-o geantă de piele de calitate, care să aibă mai multe nuanțe. Bucățile colorate de piele formează un motiv geometric superb. Unele dintre aceste patch-uri au și cusături vizibile, ceea ce te ajută și mai mult la asortarea ținutelor. Mai târziu, vei putea purta această geantă cu mai multe perechi de pantofi.
Nu uita că ai nevoie și de o geantă nude. Se potrivește cu aproape orice și devine o adevărată salvare atunci când nu ai suficientă inspirație.

Leave Your Comment