Cum arată un monstru cu chip de om

Vă puteți uita în fotografia de mai jos. Așa arată un monstru!

Cică se numește Lucian Mihai (sau cel puțin așa se prezenta pe contul de Facebook pe care l-a închis între timp), este șofer la compania de taxi SpeedTaxi (poate îl concediați rapid, căci vă face de râs) și hobby-ul lui este să ne arate că pisicile au nouă vieți. Și că el este proprietar de câini de luptă, care ascultă tot ce spune acest Lucian Mihai.

Această hidoșenie și-a filmat câinii în timp ce îi încuraja să sfâșie o pisicuță. Acestui individ îi făcea plăcere să vadă durere. Băi, statule român! Iar dormi în Parlament? Aș fi putut să merg în mașina acestui bolnav psihic și să îmi facă rău! Dacă s-a distrat cu o pisică, de ce nu ar face același lucru și cu mine?

Nu voi publica clipul postat de acest dobitoc pentru că aș încuraja un astfel de comportament, dar dacă statul român care își ia banii din portofelul nostru nu e în stare să facă dreptate, atunci noi ar trebui să luăm atitudine! De ce statule român o bătrână care vinde castraveți la colț de stradă fără factură este pedepsită și acest animal, nu? De ce legile din România sunt atât de nedrepte?

taximetristCiobanu Lucian Mihai (numele nu l-am putut verifica din surse sigure, iar pe Facebook a folosit doar Lucian Mihai) nu trebuie să mai lucreze în nicio companie de taxi și nici în vreo firmă în care să aibă legătură directă cu publicul. Individul ăsta este un pericol social pentru că probabil și el a fost chinuit de mă-sa cât era mic. Sau probabil că a fost vreun copil umflat cu pompa și frustrat, de care își băteau alții joc. Nu poți avea o asemenea satisfacție în fața unei cruzimi și să te numești om întreg la cap! Iar tu statule român ar trebui să-mi asiguri siguranță și să faci ceva în privința asta!

Sper să nu te înmulțești niciodată și să nu mai apară alți dobitoci ca tine! Și sper să ai aceeași soartă ca și pisica aia! Și mai știi ce? Sper să-ți facă proprii tăi câini asta!

Clipul poate fi vizionat pe youtube căutând: Ciobanu Lucian Mihai, un rebut uman ce isi asmute javrele pe o pisica.

Distribuiți fotografia cu el, povestiți despre porcăria fără margini pe care a făcut-o. Animalul acesta trebuie să plătească într-un fel sau altul! Iar voi, cei de la SpeedTaxi ar trebui să luați în calcul faptul că mulți au distribuit indicativul de pe mașina pe care a lucrat. Omul ăsta v-a pătat imaginea.

Acesta este link-ul pe care a publicat videoclipul: https://www.facebook.com/pufitza.puf.1/videos/1875827792642752/?hc_location=ufi

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment