Cum alegi inelul de logodnă potrivit? Totul despre cel mai important inel

inelul de logodnă

Inelul de logodnă este cel mai important inel despre care s-a vorbit de-a lungul anilor. Încă de pe vremea străbunicilor noștri când, în semn de oficializare a relației, bărbatul, împreună cu familia acestuia, mergea la casa fetei și o cerea în căsătorie. Urmând ca apoi să meargă la biserică pentru a obține binecuvântarea preotului în fața lui Dumnezeu.

Inelul de logodnă reprezintă iubirea pe care el o simte față de ea și de relația pe care aceștia o au. De multe, ori, inelul de logodnă, ajută la menținerea relației pe drumul cel bun. Fata, primind acest inel prinde și mai multă încredere în iubitul ei. Iar el, se asigură că relația este pe drumul cel bun.

Cum alegi inelul de logodnă potrivit?

Practic, nu-i nimic special în alegerea inelului de logodnă. Mergi în magazin și alegi un inel, îl cumperi, îl pui într-o cutie frumos aranjată și aștepți momentul potrivit. Ei bine, realitatea este alta. Încă de când și-a pus în cap că urmează să o ceară de soție, bărbatul este într-un continuu stres. Asta dacă nu știe deja ce să cumpere. Pentru că sunt și situații când ea îi spune clar și răspicat ce inel de logodnă vrea, în caz că o să o ceară vreodată.

Stres și emoții ori de câte ori intră într-un magazin de bijuterii. Emoții ori de câte ori ea vorbește despre subiect. Însă, asta nu-i nimic pe lângă emoțiile pe care le au bărbații neștiind mărimea inelului și dacă acesta o să-i placă sau nu. Pentru că atât eu cât și celelalte femei vrem să vedem bărbați mai puțin stresați și cu zîmbetul pe buze atunci când vine vorba de inelul de logodnă, am strâns câteva sfaturi de la cei care au trecut cu bine prin această experiență. Așa că dacă ești bărbat și urmează să o ceri în căsătorie, ia aminte la ce am scris mai jos.

Inele de logodnă pe Pinterest

Umărește-i contul de Pinterest, pentru că fiecare dintre noi, salvăm pe Pinterest tot ce ne dorim, ce urmează să facem și ce vise avem. Cu siguranță și-a salvat și inelul de logodnă pe care și l-ar dori, dar și idei pentru logodnă, cununie și nuntă. Dacă nu-ți cunoști foarte bine iubita, vizitează-i contul de Pinterest!

Cere ajutor când alegi inelul de logodnă

Vorbește cu prietenele ei cele mai bune, cu mama, bunica, sora ei. Cu siguranță ele știu ce și-ar dori iubita ta, poate chiar au modelul și astfel scapi mult mai rapid. Ia-le cu tine la cumpărături dar ai grijă ca acestea să nu sufle niciun cuvânt iubitei tale.

Testează internetul

Intră și cercetează. Vezi care sunt noile modele apărute, ce recomandă brandurile de bijuterii. Trebuie să fie un model de inel modern, asta dacă iubita ta nu este pasionată de vintage. Trebuie să o cunoști și să-i afli gusturile pentru că acel inel îl va purta toata viața. Internetul este o sursă bună de inspirație.

Inel de logodnă cu diamant sau fără?

Poate iubita ta este fan inele cu diamant, așa că mai bine te interesezi și afli din timp ce își dorește. Se pare că femeile preferă atât perlele, cât și diamantele, când vine vorba despre inelul de logodnă.

Mărimea perfectă, o mare problemă.

Cum faci să afli ce mărime poartă? Cum să cumperi inel dacă nu ești sigur de dimensiunea acestuia. Sunt fel și fel de povești, cu fetele când dorm și iubiții lor le ia măsura, sau povești când fetele nu mai găsesc anumite inele pentru că iubiții au luat inelele pentru a-l putea cumpărape cel de logodnă, potrivit. Dacă încă nu ai găsit o soluție, poți testa una din cele menționate mai sus.

Nu piatra contează mereu, ci și metalul

Ai mare grijă ca iubita ta să nu fie alergică la anumite metale. Poate îi vei cumpăra aur alb și ea nu îl va putea purta. Sau pur și simplu nu poartă aur, deși tu i-ai luat cel mai frumos inel de logodnă. Fii atent la detalii.

Acum, după achiziționarea inelului mai trebuie să alegi și momentul potrivit pentru a îl oferi și a o cere de soție. Astăzi, situația stă altfel decât pe vremea străbunicilor noștri. Acum cererea se face în fel și fel de locații speciale și momente deosebite. Singuri, alături de familie sau prieteni.

Indiferent de cum alegi să o faci, trebuie să ai încredere că totul va fi bine!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment