Cum alegi blugii în funcție de forma corpului

blugii

Cum să alegi blugii în funcţie de forma corpului

Alegerea unei perechi de blugi care să îţi pună în lumină cele mai bune caracteristici fizice şi care să-ţi ascundă defectele sau zonele care ai vrea să treacă neobservate poate fi destul de dificilă, mai ales dacă nu ştii ce ţi se potriveşte. Uite cum să alegi blugii în funcţie de forma corpului tău:

Blugi potriviţi persoanelor robuste

Dacă eşti mai plinuţă, iar kilogramele în plus sunt dispuse cu precădere în zona coapselor, cel mai probabil ai dificultăţi în a găsi o pereche de blugi care să se potrivească atât pe coapse, cât şi în talie. Soluţia în acest caz sunt pantalonii cu talie medie sau joasă, deci evită pantalonii cu talie înaltă. Dacă diferenţa dintre coapse şi talie este foarte mare încearcă să găseşti o pereche ce are elastan în compoziţie, iar în ceea ce priveşte modelul optează pentru pantalonii uşor evazaţi şi de culoare închisă, fără prea multe detalii precum strasuri sau broderii, deoarece acestea atrag atenţia asupra zonelor respective. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cazul în care ai şoldurile late.

forma corpuluiÎn situaţia în care ai câteva kilograme în plus în zona abdomenului, alege mai degrabă o pereche de blugi cu talie medie sau înaltă, întrucât aşa poţi ascunde parţial burta. Nu face însă greşeala de a achiziţiona o pereche foarte strâmtă, deoarece îmbrăcămintea ce pune presiune asupra abdomenului te poate predispune unor afecţiuni precum gastrita. În privinţa stilului, poţi opta atât pentru blugii boyfriend cât şi pentru cei evazaţi, doar ai grijă să ţi se potrivească bine.

Posterior plat sau lăsat

Dacă nu eşti tocmai înzestrată în ceea ce priveşte posteriorul şi ai vrea să îl evidenţiezi cât mai bine, alege o pereche de pantaloni fără buzunare sau cu buzunare ascunse. De asemenea, există blugi care au un efect de push-up şi de amplificare asupra posteriorului.

Blugii potriviţi femeilor scunde

Pentru femeile minione sunt recomandate perechile de blugi cu talie înaltă, deoarece creează iluzia de alungire, iar în ceea ce priveşte forma blugilor, cei foarte evazaţi se potrivesc de minune, cu condiţia să vină mai mulaţi în zona coapselor şi să nu aibă buzunare foarte mari sau aplicaţii foarte ample. Evitaţi blugii trei sferturi, vă pot face să păreţi chiar mai scunde. În schimb, optaţi pentru blugi lungi, eventual purtaţi cu tocuri, sau blugi deasupra genunchiului.

Forme generoase

Acelora dintre voi cu forme mai voluminoase, având corpul în forma corpului de tip clepsidră, poate fi ceva mai uşor de găsit perechea de blugi perfectă. Vi se potrivesc mai toate stilurile şi în mod deosebit puteţi purta blugii boyfriend deoarece nu vă pot ascunde liniile naturale.

Corp atletic

Dacă ai forma corpului destul de liniară, cel mai probabil eşti şi slabă, ceea ce te face candidata ideală pentru skinny jeans. Acest stil de blugi te poate pune în evidenţă cel mai bine, deoarece se mulează şi accentuează orice trăsătură, şi îţi poţi face de cap cumpărând orice pereche cu aplicaţii şi detalii, deoarece ele vor da impresia de volum mai mare. Totodată, dacă preferi un look mai casual, poţi opta şi pentru o pereche de jeans boyfriend, însă ai grijă să echilibrezi ţinuta încât să nu pară că te-ai îmbrăcat cu furca.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment