Cum ai murit într-o viață anterioară în funcție de zodie

Dacă faci parte din acele persoane care cred că au mai trăit într-o viață anterioară, ar trebui să afli ce ți s-a întâmplat în funcție de zodie. Precizez că articolul are o notă amuzantă și nicio bază științifică.

BERBEC: într-o viață anterioară ai fost plin de responsabilități, introspecții și limite, de aceea este posibil ca acum să ai o dorință de răzbunare. Este posibil să fi fost un artist neîmplinit sau un filosof și din cauza nefericirii, ai căzut pradă viciilor. Ai murit din cauza excesului de alcool sau droguri.
TAUR: într-o viață anterioară ai fost pasionat de știință și ți-ai petrecut timpul deslușind misterele. Nu ai fost deloc interesat de bunurile financiare. Ai murit în timp ce studiai ploaia, lovit de fulger.
GEMENI: ai fost sărac spiritual și intelectual, iar tot ce ți-ai dorit într-o viață anterioară, au fost banii. Cu toate astea, nu ai fost prea bogat. Ai murit electrocutat prin condamnare, după ce ai încercat să omori un președinte.
RAC: într-o viață anterioară ți-a plăcut să fii lipsit de orice responsabilitate. Plăcerile tale se rezumau doar la plăcerile carnale. Ai murit din cauza unei boli venerice.
LEU: într-o viață anterioară ai fost dornic să-i ajuți pe ceilalți și pentru că aveai încredere în oricine, ai murit otrăvit.
cum-ai-murit-intr-o-viata-anterioaraFECIOARĂ: ai fost cel mai egoist om într-o viață anterioară, de aceea ți-ai trăit viața singur. Nu ți-a plăcut nici să împarți lucrurile cu alții, așa că ai murit singur în casă, după ce te-ai înecat cu o gură de apă.
BALANȚĂ: ai fost extrem de neîmplinit pe toate planurile pentru că nu te simțeai niciodată suficient de apreciat. Te-ai spânzurat în propria casă, cu speranța că marea ta iubire va ajunge la timp să te salveze.
SCORPION: ai vrut să demonstrezi că ești un luptător pentru cauzele nobile și cum încercai mereu să aduci oamenii pe calea cea bună, ai murit în timp ce încercai să convingi un bărbat să nu taie o găină.
SĂGETĂTOR: ai fost un afacerist convins și nu ai avut timp să-ți întemeiezi propria familie. Ai murit înainte să ajungi la bătrânețe, după ce angajatul tău credea că umbli cu nevasta lui.
CAPRICORN: ai avut o viață scurtă, dar ți-ai trăit-o așa cum ai vrut: fără bani și fără prieteni. Ai murit după ce ai alunecat pe gheață în fața casei tale.
VĂRSĂTOR: într-o viață anterioară ai trecut prin multe greutăți, iar când ai reușit în sfârșit să-ți cumperi propria mașină, ai intrat într-un copac și ai murit.
PEȘTI: tu ai fost un adevărat luptător, luptai pentru oamenii săraci, însă regele țării tale te-a înjunghiat pe la spate, pentru că nu mai avea sclavi din cauza ta.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment