Culorile și personalitatea – Află ce personalitate ai în funcție de culoarea preferată

Culorile și personalitatea – Află ce personalitate ai în funcție de culoarea preferată

Se spune că personalitatea ta poate fi reflectată de preferințele în materie de culori, așa că gândește-te acum ce culoare iti place cel mai mult si vezi ce personalitate ai:
Verde: persoanele care preferă această culoare sunt persoane înțelegătoare, își doresc să-și ajute semenii, discrete și adepți pentru stările de confort. Sunt persoane pentru care imaginea contează foarte mult, însă nu pun preț pe lucrurile de lux. Sunt persoane ideale în domeniul medial și social.

Albastru: sunt persoane independente și rareori se bazează pe ceilalți. Au așteptări mari, în mod deosebit de la carieră. Preferă să adopte un stil simplu, fiind persoane calculate.

Roz: persoane sensibile, dar care iubesc distractia. Sunt persoane calde, iubitoare, discrete și pun preț pe aspectul fizic.

Alb: persoane timide, care evită conflictele și care totodată își doresc să îi înțeleagă pe ceilalță din jur. Uneori pot fi încăpățânați și astfel pot deranja pe cei din jur. Au un stil rafinat și preferă luxul.

Roșu: persoane seducătoare și reușesc să atragă privirile celor din jur. Singurul lor defect este o ușoară instabilitate emoțională, având uneori tendința de a face lucrurile in grabă.

Negru: persoane independente, devotate, meticuloase. Sunt acei oameni care duc lucrurile până la capăt, indiferent de dificultatea lor. Defectul lor este critica: uneori îi critică pe cei din jur, dar nu o fac din răutate, ci din dorința de a nu fi răniți.

Mov: persoane de încredere, nu apelează la ceilalți atunci când are nevoie și încearcă sa ducă lucrurile până la final fără ajutor. Preferă perfecțiunea și uneori pot fi drastici cu propria persoană.

Portocaliu: persoane norocoase, prietenoase, pasionale, dar care iubesc natura. Sunt oameni cu bun-simț și care evită să îi deranjeze pe ceilalți din jur.

Galben: persoane care se axează pe carieră, încăpățânate, care își doresc întotdeauna s aibă ultimul cuvânt într-o discuție. Evită să-și exteriorizeze temerile, motiv pentru care pot fi acuzați de o ușoară slăbiciune.

Tie ce culoare iti place?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment