Culori pentru manichiura de toamnă-iarnă 2015

Culorile ideale pentru manichiura de toamnă-iarnă 2015 sunt burgundy, bleumarin, auriu metalic, violet, verde-smarald și alb pur.

1. Nuanța de burgundy este o culoare care simbolizează pasiunea, denotă eleganță și în același timp poate fi o culoare clasică atemporală. În această toamnă-iarnă, poți opta pentru un design simplu de vișiniu sau unul mai creativ, combinând nuanța de burgundy cu auriu, argintiu, negru sau alb.

 

Iată câteva modele pentru manichiura burgundy:

 

 

 

2. Manichiura bleumarin:

Este ideală ținutelor de seară dacă ai unghiile în formă de migdală, însă în același timp, poate fi o alegere perfectă oricând dacă unghiile tale sunt scurte și drepte.

Iată câteva modele din care te poți inspira:

 

3. Manichiura auriu metalic:
Această nuanță de auriu metalic este destul de îndrăzneață, însă o poți purta la evenimentele speciale, de Crăciun sau chiar Revelion.

Iată câteva modele:

 

4. Manichiura verde-smarald:

Manichiura verde-smarald îți vor face unghiile să pară prețioase, cu atât mai mult dacă optezi pentru un verde metalic. Recomandarea noastră este să porți un inel cu piatră medie sau mare. Cu siguranță vei atrage priviri.

Iată câteva modele din care să te inspiri:


5. Manichiura alb-pur:
Albul pur este asociat întotdeauna cu zăpada și vremea rece de afară, așa că poți opta pentru orice model de manichiură: scurte, drepte, rotunde sau în formă de migdale, unghiile albe sunt ideale în sezonul rece.

Iată câteva modele din care te poți inspira:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment