Culori de păr în tendințe în 2019. Cum să te vopsești anul acesta

Par roz auriu

Dacă ești genul care urmărește tendințele când vine vorba de păr și le pui în practică, trebui să știi cum să te vopsești anul acesta, ce culori de păr sunt în tendințe în 2019.

An de an, moda se schimbă, se reinventează, apar noutățile și cele pasionate de modă, care urmăresc tendințele, le pun în practică. Indiferent că este vorba de haine sau de păr și machiaj.

Când vine vorba de păr, atât culorile, cât și coafurile, forma părului și accesoriile s-au schimbat în ultimii ani și continuă să se schimbe. An de an, apar culori noi, la care nu ne-am fi gândit. Tunsori pe care femeile nu le-ar fi încercat niciodată și accesorii care au revenit în forță, precum agrafele mari de păr. Celebrele agrafe pe care ni le puneau mamele în păr când erau mici.

Acum, revenind la culorile de păr în tendințe, anul acesta va fi foarte colorat, după cum arată tendințele:

1. Roz pastel

Ca și anul trecut, părul blond cu nuanțe de cuarț roz, se poartă la fel de mult. Însă ai mare grijă la cine și cum te vopsește, părul tău trece prin niște procedee drastice de colorare și e nevoie de multă îngrijire, așa că trebuie ca acest proces să continue și după ce te-ai întors de la salon. Încearcă să folosești măști pe bază de uleiuri naturale și alte ingrediente naturale.

Par roz auriu
Foto: Presley Poe/Instagram

2. Un altfel de ombre

Da, ai auzit bine. Ombre este un stil bine cunoscut, de foarte multă vreme și a rămas în tendințe, însă, anul acesta, a intervenit o schimbare, se poartă un ombre diferit. Culoarea cea mai deschisă la rădăcini și cea închisă pe vârfuri, deci este un ombre în sens invers. Acesta poate fi făcut în orice culoare dorești. Chiar și unele la care nu te-ai aștepta să le porți până acum.

Foto: haircutweb

 

3. Negru albăstrui

Pentru cele care nu vor să renunțe la negru, au o variantă, dacă, totuși vor o mică schimbare. Poți folosi o vopsea sau un nuanțator albastru și astfel vei obține reflexe care îți vor face părul să strălucească diferit în lumina soarelui.

par negru albastrui
Foto: Instagram: @girrlscout

 

4. Roz aprins

Pentru cele curajoase, un roz aprins, este cea mai bună variantă. Deși multe femei sunt reticente și, spun că nu au cum să poarte o astfel de culoare pe păr că nu vor putea să o asorteze cu nimic, ei bine, află că treaba nu stă chiar așa. Nu trebuie să asortezi părul cu nimic, ci îl poți purta așa cum ai purta și culoarea ta naturală. Totul vine din atitudine, tu știi asta. Așa că prinde curaj și încearcă.

par roz aprins
Foto Instagram: @kelseylajohnson

5. Blond auriu

Această culoare s-a purtat, se poartă și, cu siguranță se va purta mult timp de acum înainte. Este o culoare de păr care avantajează orice femeie. Anul acesta se poartă foarte mult șuvițele blond aurii, care prin ondularea părului oferă un look interesant și special. Șuvițele întotdeauna sunt speciale când vine vorba de coafat.

blond auriu
Instagram: @golden_barbie

 

6. Coral

Dacă ești curioasă, dar nu vrei să porți o astfel de culoare pe termen îndelungat și, ai un păr blond, poți încerca un nuanțator care se spală și astfel poți să vezi dacă te prinde această culoare specială, purtată de multe fete din online, mai ales vara, în perioada festivalurilor.

Foto: Instagram, @jmcintyrehair

Indiferent de ce culoare alegi să-ți vopsești părul, trebuie să știi că schimbările dese vor deteriora firul de păr și trebuie să ai mare grijă cum îl îngrijești, cum îl coafezi și ce produse aplici pe el.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment