Culori de ojă ca să pari bronzată

Ai observat vreodată că oja poate să te facă să pari mai bronzată decât ești în realitate? Este un truc excelent, pentru că nici măcar nu este implicată autobronzarea de vreun fel. Nu îți face griji, avem un remediu surprinzător și ieftin, care va face să pari că tocmai te-ai întors din Ibiza. Cu cât vrei mai mult să ieși în evidență cu strălucirea ta, cu atât mai mare trebuie să fie contrastul dintre culoarea tenului și nuanța ojei. De asemenea, dacă ai pielea mai măslinie, culoarea ojei trebuie să fie mai rece – ceea ce înseamnă tonuri deschise de albastru și violet – din moment ce ojele în nuanțe roșii sau galbene nu sunt foarte măgulitoare. Uite care sunt culorile de ojă care te ajută să pari bronzată!

Oja albă
Orice culoare mai deschisă decât tonul pielii te va avantaja (nuanțele întunecate vor face contrariul – evită culorile mov și bleumarin). Pentru un efect complet, încearcă o nuanță strălucitoare de alb sau ivory. Dacă vrei un aspect stilat, alege o ojă mată, cea cu luciu are un aspect mai cuminte. Acest alb opac va face tenul să pară bronzat instant sau îl poți aplica și ca bază pentru a-ți face o manichiură neon.

Culori-de-ojă-ca-să-pari-bronzatăOja albastră
Pastelurile reci scot căldura și culoarea din pielea ta, indiferent cum este tenul tău. O ojă verde-albăstruie acționează ca un corector de culoare, contracarând tonurile galbene și roz care ies la iveală după iarnă. O ojă albastru pastel va arăta feminin și va flirta cu nuanța pielii tale. Dacă ești plictisită de culorile pastelate, o ojă albastru pigmentat s-ar putea să te scoată din impas. Pentru tenul măsliniu există și posibilitatea unei nuanțe de albastru mai profunde, însă nu bleumarin.

Oja nude cu particule strălucitoare
Nuanțele strălucitoare metalice (auriu, nu argintiu) reflectă lumina, aducând o strălucire însorită degetelor tale. Optează pentru nuanțe pale a ojei nude – tonurile roșcate flatează tenul deschis, pe când cele caramel arată foarte bine pe pielea mai închisă la culoare.

Oja neon
Sunt sigură că ai observat că manichiura sau pedichiura cu ojă albă poate face să pari că ești bronzată, dar această culoare nu este singura care îi poate da un impuls aspectului dorit. Orice nuanță mai deschisă decât a pielii tale va face tenul să arate îndrăzneț prin comparație, dar culorile neon (mai ales nuanțele de roșu, galben sau portocaliu) sunt perfecte. Acestea dau un aspect cald și bronzat pielii.

Oja mov pal
Persoanele cu pielea mai închisă la culoare pot încerca și o nuanță de mov pal pentru un efect bronzant reușit. Oja trebuie să fie mată, apropiată de un ton rece liliachiu, nu roz, pentru a-și atinge scopul unui ten bronzat.

Oja lime
O altă nuanță potrivită cazului în care îți dorești să pari mai bronzată este cea lime, adică cea a lămâilor verzi. Ai putea de asemenea să optezi și pentru o ojă verde fistic, dacă cea lime pare prea aprinsă pentru tine.

Tu ce alte culori de ojă ai experimentat și te-au ajutat să pari bronzată? Așteptăm sugestiile tale.

Sursă foto: wallpaperhd.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment