Cu și despre îndoieli

Cu și despre îndoieli

Nimic nu poate fi mai rău decât îndoiala. Îndoiala că ai iubit și ai iubit doar tu. Îndoiala că ai dăruit cu tot sufletul și l-ai lăsat rece.. Și, da, nimic nu e mai îngrozitor decât un „poate”. Un poate nu m-a iubit, poate eu am greșit, poate trebuia să dau mai mult. Poate doar a profitat.

Sunt cuvinte și gânduri grele pentru că ajungi să nu mai crezi în nimic. Pentru că vei lua fiecare cuvânt, îl vei despica în milioane de părți, vei căuta câte un motiv pentru fiecare gest în parte. Incertitudinea doare cel mai mult, e mai apăsătoare decât oricare altă boală. Și te omoară puțin câte puțin.

IndoieliDubiul va fi rodul neîncrederii din voi, minciunilor de peste tot, a unei societăți mult prea meschine.

Se pare că viața este într-adevăr o călătorie cu destinație necunoscută și dacă vei învăța să accepți și să trăiești cu asta, probabil că vei ști și cum să fii mai fericit. Până atunci, obișnuiește-te cu același tablou în nuanțe de gri, pentru că îți va lua o vreme până vei învăța să-i pui culorile potrivite..

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment