Cu gândurile noastre facem lumea

Cu gândurile noastre facem lumea

Așa spunea Buddha în urmă cu 2600 de ani. Dialogul interior sau autosugestia cum o mai numim noi are o putere uimitoare asupra întâmplărilor din viața noastră. Autosugestia este singura cale de a influența subconștientul uman, este realizarea subconștientă a unei idei. Se spune că acela care pleacă în viață cu ideea că va reuși, în mod fatal reușește, pentru că face ceea ce trebuie ca să reușească.

Vă povesteam într-un articol anterior despre legile lui Murphy, dacă vă doriți bogăție, fericire nelimitată, împlinire și pace sufletească, nu trebuie decât să apelați la puterea subconștientului. Acceptați-vă nevoile și încercați să găsiți un echilibru în toate astea. Și da, știu că poate părea un lucru dificil de făcut, însă nu este imposibil.

Un bun exemplu poate fi cel legat de sănătate: de câte ori optimismul și o gândire sănătoasă nu au vindecat boli la care medicii nu au găsit leac?

Persoanele care au îndoieli cu privire la potențialul lor vor avea nenumărate ocazii, dar nu le vor vedea și nu vor putea să prindă niciuna punând asta pe seama sorții, de cele mai multe ori. Ei bine, nu soarta este vinovată pentru ceea ce vi se întâmplă, alegerile vă aparțin în totalitate.

Gandire pozitivaO atitudine pozitivă înseamnă dincolo de toate o sănătate de fier, atât fizică, cât și mentală. Și dacă nu te-ai născut un optimist convins, află că se învață! Recunoaște-ți meritele, învață din greșeli, pune-te pe primul plan, dar mai ales, nu uita că trebuie să râzi.

Trezește-te în fiecare zi cu zâmbetul pe buze și privește spre o zi cu reușite!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment