Cu ce medic alegi sa nasti – Plangeri si laude pentru medicii ginecologi

Cu ce medic alegi sa nasti – Plangeri si laude pentru medicii ginecologi

Alegerea unui medic ginecolog bun este cea mai grea decizie a mamei. Doctorul ideal ar trebui sa fie unul disponibil mamei, care sa-i ofere atentie, sa-i dea cele mai bune sfaturi, sa o ajute in caz de urgenta si poate sa nu fie nici prea scump. Este un lucru destul de dificil, mai ales daca alegi sa te duci in spital unde mai sunt multe alte viitoare mamici.

Cu toate astea, exista cu siguranta medici carora le datorezi minunatia din brate sau medici care ar fi putut sa-si dea mai mult interes, responsabili pentru greseli sau malpraxis.

Pentru viitoarele mamici care nu stiu ce medic sa aleaga, va rog sa comentati mai jos, bune si rele despre medicul la care tu ai fost. Nu uita sa specifici si orasul de unde ne scrii.

In Bucuresti, noi recomandam pe Prof. univ. dr. Hudita Decebal, il gasiti la Spitalul Cantacuzino si pe doctorul Istoc Silviu de la Spitalul Giulesti (Panait Sarbu).

Speram ca acest articol va fi de folos!

Tu pe cine recomanzi?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment