Cu cât timp înainte se cumpără verighetele și ce model să aleg?

Cu cât timp înainte se cumpără verighetele și ce model să aleg?

Să spunem că sunteți un cuplu de tineri care urmează să facă nuntă în mai puțin de un an. Pentru ca totul să meargă ca pe roate, trebuie să ști dinainte și să plănuiești pas cu pas cum vor decurge lucrurile. De la restaurant, formație sau DJ, fotograf și multe alte detalii, până la verighetele pe care o să le purtați amândoi toată viața.

Când trebuie să te gândești la verighete?

În primul rând, trebuie să știi că verighetele se recomandă să le achiziționezi cât mai aproape de eveniment, pentru că atunci când te îngrași sau  slăbești și degetul tău inelar suferă modificări, așa că este bine ca atunci când iei măsura să mai fie nevoie să umbli la ele și să le modifici. După ce stabiliți modelul verighetelor, ar fi bine să aveți deja aur ca să puteți da la schimb, să nu va mai coste atât de mult.

VerigheteCe model de verighetă să aleg?

Părerile sunt împărțite când vine vorba de verighete. Sunt mai multe tipuri de verighete, unele sunt confecționate din aur galben, numit și aur clasic, altele sunt din aur alb, care este tot aur galben, dar tratat la suprafață ca să se albească. Mai există un tip de aur, numit aur roz, care se folosește ca ornament la celelalte două tipuri de aur.  Trebuie să știți că este important să alegeți un model de verighete pe care să îl puteți purta cu orice ținută, pentru că le veți purta toată viața. Pentru a le asorta cu orice ținută, încearcă aurul alb, dar dacă vrei ceva mai deosebit, trebuie să combini toate cele trei modele de aur.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment