Cu cât sunt plătite vedetele să fie penibile – Top cele mai penibile apariții tv

Cu cât sunt plătite vedetele să fie penibile – Top cele mai penibile apariții tv

Mi-e dor de Teo Trandafir și de modul ei de a face televiziune, mi-e dor de emisiunile lipsite de penibil, dar mai ales sunt flămândă de emisiuni educative. Frustrarea pune stăpânire pe mine și nu-mi place că plătesc să văd tot felul de fete care se înjosesc în fiecare seară doar pentru un rating amărât.

Sunt „vedete” care fac turul televiziunilor, circul fiind specializarea lor. Se înjură, se dezbracă, se prostesc, se ceară, dar a doua zi moderatorii se laudă cu audiențele mari. Ne confruntăm cu o spălare de inteligență masivă!

Oana Zăvoranu, Mariana Moculescu, Oana și Viorel Lis, Nikita și alte personaje nu sunt penibile gratuit în nicio emisiune. Conform evz. ro, în funcție de notorietate și subiectul abordat, vedetele primesc între 100 – 2000 Euro/emisiune.

Iată topul celor mai penibile vedete:

1. Mariana Moculescu

2. Oana Zăvoranu

3. Viorel și Oana Lis

4. Nikita

5. Bianca Rus

6. Andreea Tonciu

7. Simona Senzual

8. Costin Mărculescu

9. Sânziana Buruiană

10. Ioana Popescu

Și lista poate continua..

Nu înțeleg cum au ajuns aceste starlete persoane publice, pentru că în afară de Viorel Lis, care a fost primar al Bucureștiului și Oana Zăvoranu, actriță cu ani în urmă, ceilalți sunt niște fantome cu scandal.

Iată cele mai penibile momente de la tv:

Mariana Moculescu:

Oana Zăvoranu:

Sânziana Buruiană:

Andreea Tonciu:

Ție ce „vedetă” ți se pare cea mai penibilă?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment