Criza bărbaților însurați – De ce înșală bărbații căsătoriți

Criza bărbaților însurați – De ce înșală bărbații căsătoriți?

Astăzi mă încearcă o întrebare grea: De ce înșală bărbații însurați? Și cu atât mai mult, de ce înșală bărbații care par să fie fericiți în căsnicia lor?

Pentru că nu sunt psiholog și nici bărbat, am aruncat o privire peste câteva articole cu explicații medicale și mi-am întrebat prietenii din tabăra masculină care ar fi motivul pentru care un bărbat însurat vrea să înșele, în speranța că o să înțeleg.

Concluzia este că bărbații însurați își doresc aventuri, deși nu au niciodată intenția de a-și părăsi soția care le oferă siguranță și stabilitate. De ce își doresc aventuri? Pentru că o posibilă amantă poate suplini ceea ce o nevastă nu face, dar nu o va înlocui niciodată, pentru că bărbatul poate avea o stimă de sine scăzută, pentru că se simte ca într-o închisoare alături de soție sau pur și simplu are o lipsă de respect față de femeia pe care a cerut-o de nevastă!

Scuze pentru a înșela sunt multe, însă asta nu înseamnă că bărbații au drepturi mai multe și femeile, nu. Cum te-ai simți tu, cel care ai în cap să-ți înșeli femeia, dacă și ea ar face același lucru? Știm că bărbații nu se implică emoțional precum femeile, dar cum rămâne cu respectul promis unul celuilalt atunci când ați spus „Da”?

Poate fi orgoliu masculin, răzbunare, dependență, mândrie, dar toate astea sunt doar „crizele” voastre, celor care înșelați. Dacă există minusuri în relația voastră, corect ar fi să le rezolvați, iar dacă nu se poate, soluția ideală este să încheiați relația.

În toată această ecuație, amanta are și ea un cuvânt greu de zis. O femeie integră va spune întotdeauna Nu bărbatului însurat, dar ce se întâmplă până când toate femeile vor învăța cuvântul „decență”? Nu sunt și ele de vină pentru slăbiciunea bărbaților?

Soluții pentru a ne face bărbații să nu mai înșele nu am, dar pot să vă sfătuiesc, pe voi, soții iubitoare să fiți cele care oferă totul, iar dacă soțul vostru este lacom și nu se mulțumește cu atât, poate ar trebui să spuneți pas, în fond, femei ieftine se găsesc la tot pasul.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

3 Comments

 1. Reply
  alex z

  Foarte bine ce ai zis, dar sexul feminin, fiind un sex slab, nu va oferi niciodata totul unui barbat, din motivul ca, daca ofera totul, el se plictiseste. Cum o dam pana la urma? 🙂

  1. Reply
   Cosmina Post author

   Cred că este prea complicat pentru mine. Sunt tot soiul de femei și bărbați. Există femei care oferă totul, de cele mai multe ori bărbatului nepotrivit. Există femei care oferă puțin, poate unui bărbat care ar fi meritat totul. Discrepanțe apar mereu. Nu știu ce să-ți răspund! 🙂

   1. Reply
    alex z

    Ai dreptate, dar nu m-am putut abtine sa nu intreb ceva, la care nu are nimeni raspuns. Eram curios, poate ma ajutai tu sa aflu. 🙂

Leave Your Comment