Cremă de mascarpone și căpșune – Desert de vară

Cremă de mascarpone și căpșune – Desert de vară

Înainte de rețetă țin să precizez că pluralul fructelor este căpșune, însă pentru că se folosește atât de des „căpșuni” s-a ajuns ca ambele variante să fie corecte și acceptate, deci căpșune sau căpșuni, după bunul plac. 🙂

Iată care sunt ingredientele pentru crema de mascarpone cu căpșune:

– 500 g mascarpone

– o linguriță de zahăr

– 2-3 linguri de zahăr vanilat

– 100 g frișcă

– esență de rom

– 300 g căpșune

Mod de preparare:

SAMSUNGCrema de mascarpone se bate cu mixerul până când devine omogenă, se adaugă frișca solidă, zahărul și câteva picături de esență de rom și se amestecă din nou.

Într-un pahar se pune câte un rând de căpșune tăiate, o lingură de mascarpone, un rând de fructe până când se umple paharul. Apoi se ține la frigider o oră-două și se poate servi un desert absolut delicios!

Poftă bună!

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent cu toate rețetele postate de noi și nu numai, te așteptăm să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment