Crema anticelulitică – Te scapă sau nu de celulită?

Crema anticelulitică – Te scapă sau nu de celulită?

Răspunsul este unul simplu: nu. Cremele anticelulitice te pot ajuta să ameliorezi aspectul de coajă de portocală, dar fără o dietă echilibrată, sport și masaj, celulita nu dispare niciodată. Și nu este corect să spun că o să dispară, pentru că fiecare femeie are nevoie de un strat de grăsime. Important este să țineți sub control acest strat de grăsime, astfel încât să nu formeze acel aspect urât de coajă de portocală.

Un alt aspect foarte important îl reprezintă tipul cremelor: cele termice sunt un adevărat pericol pentru vasele de sânge, care se pot sparge în timpul aplicării unei astfel de creme. Dacă sunteți predispuse la varice sau aveți o circulație a sângelui deficitară, evitați cremele termice.

Crema anticeluliticaCele mai eficiente produse cosmetice împotriva celulitei sunt cele pe bază de cofeină, pentru că ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și funcționează precum un drenaj. Puteți încerca masajul cu zaț de cafea după ce ați făcut duș și porii sunt deschiși.

Pielea va fi sănătoasă dacă vă hidratați suficient de bine, dacă faceți sport și masaj care să vă ajute la circulația eficientă a sângelui.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment