Cred în puterea românului

Dacă justiția se mișcă greu, eu încă mai cred în puterea românului. Dacă legea nu poate face dreptate, noi trebuie să avem un cuvânt de spus! În fond, dacă o puștoaică a fost violată de șapte bolnavi și ei sunt încă în libertate, cine ne asigură nouă siguranța pe străzile patriei?

Nu rămâne NU și ne-am câștigat libertatea cu sânge. Lucrurile nu ar trebui să se schimbe și cine a spus că violul este crimă, nu a spus greșit. Câți sunt la fel ca acești indivizi? Câte femei merg singure pe stradă?

Deci, statule român, la ce riscuri trebuie să ne mai expunem până când criminalii ăștia vor înțelege că nu au dreptul să scape fără să plătească? Când se va face dreptate? De ce bătrânii care vând o roșie la colț de stradă fără bon fiscal sunt arestați și amendați, iar ființele astea grotești sunt în libertate și cu zâmbetul pe buze? De ce este o crimă mai mare să faci evaziune decât un viol? Banii se recuperează, dar traumele trăite de un astfel de moment, cine le tratează? Cine le uită, statule român?

Cred în puterea românului, nu pentru o tânără din Vaslui, ci pentru toate femeile din țara asta! Ar putea fi oricând în aceeași situație sora ta, mama ta, prietena ta, colega ta. Și mai știi ce, statule român? Pedepsele sunt prea ușoare! Și mai știi ce, instituție plătită de mine? Ăștia când vor ieși, vor face din nou același lucru și dacă vor face același lucru, mi-aș dori ca TU să plătești! Nu poți lăsa o specie inumană în libertate dacă nu-mi asiguri siguranță.

Prea ne-am obișnuit să închidem ochii și să mergem mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Prea ne-am obișnuit să dăm din umeri și să nu facem nimic. Avem dreptul să vorbim și avem dreptul să cerem dreptate!

cred-in-puterea-romanuluiPot să cred vreodată că acei șapte sunt niște oameni bolnavi? Niște oameni de care să-mi fie vreo secundă milă pentru că suferă de vreo boală psihică? NU, statule român! Ești VINOVAT pentru educația precară pe care o pui la dispoziție în școli. Ești vinovat pentru că iei bani și faci ce vrei cu ei! Și crede-mă că o faci prost! Drept dovadă, nu unul, nu doi, ci ȘAPTE dobitoci au avut același comportament bolnav!

Sunt româncă, sunt femeie și sunt corectă față de tine, statule român! Am grijă să-mi plătesc taxele la zi, dar nu-mi oferi nimic în schimb. Și mai știi ce? Am libertate de exprimare și îți spun că MI-E SCÂRBĂ, iar asta trebuie să se schimbe în curând pentru că încă mai cred în puterea românului.

Femei, bărbați, uniți-vă și faceți ca roata să se învârtă! Puteți semna o petiție online în care să cereți arestarea celor șapte indivizi! Durează maxim 10 secunde: petiție.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment