Contraceptivele locale – Află care sunt avantajele și dezavantajele lor

Contraceptivele locale – Află care sunt avantajele și dezavantajele lor

Contraceptivele locale sunt niște capsule pe care le introduci local, fără a avea limite de vârstă sau condiții medicale. Dacă îți dorești astfel de contracepție, poți încerca Pharmatex® capsule, care conțin clorură de benzalconiu, fiind un spermicid și un antiseptic în acelși timp.

Efectul spermicid constă în împiedicare contactulului dintre ovul și spermatozoizi, în primul rând prin imobilizarea spermatozoizilor și prin distrugerea membranei celulare și în al doilea rând clorura de benzalconiu induce gelificarea mucusului cervical, împiedicând deasemenea pătrunderea spermei.

Poți folosi aceste capsule dacă ai uitat să iei o pilulă contraceptivă, după naştere, în perioada de alăptare, în perioada de premenopauză sau când se doreşte o contracepţie de scurtă durată.

Studiile arată că nu se produc modificări ale florei saprofite, iar bacilii Döderlein nu sunt influenţați. Nu se recomandă asocierea altor medicamente administrate local (antifungice, antitrichomonas, antibacteriene, antiseptice, antiherpetice, produse cu administrare locală ce conţin estrogeni) pentru că pot anula efectul capsulelor.

clorură de benzalconiu, care este un spermicid și un antiseptic în acelși timp.1

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment