Consumul de cafea în timpul sarcinii – Cum influențează nașterea consumul de cafea?

Consumul de cafea în timpul sarcinii – Cum influențează nașterea consumul de cafea?

Se pare că viitoarele mame care consumă câteva cești de cafea pe zi, riscă să dea naștere unor copii subponderali, conform unui studiu realizat de cercetătorii norvegieni.

Specialiștii au analizat datele privind consumul de alimente bogate în cafeină, precum ciocolata, cafeaua, ceaiul și s-a ajuns la concluzia că femeile însărcinate care consumă 200-300 mg de cafeină pe zi au născut copii mai mici cu 62% decât în mod normal.

O ceașcă de cafea conține aproximativ 100 mg de cafeină, în timp ce o ceașcă de cafea la filtru are peste 140 mg. Se recomandă consumul moderat de cafea sau înlocuirea acesteia cu cafeaua fără cafeină.

Cafea in timpul sarciniiMai mult decât atât, specialiștii susțin că o singură cană de cafea pe zi poate prelungi nașterea cu până la 8 ore.

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să rămâi la curent cu toate noutățile, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

2 Comments

Leave Your Comment