Conștiința – Atelierul de reparat dorințe

Conștiința – Atelierul de reparat dorințe

„Când îți dorești ceva cu adevărat, tot Universul conspiră pentru tine.”, spune Paulo Coehlo în Alchimistul și Dumnezeule câtă dreptate are! Sunt cuvinte fascinante, dar totodată ridicol de înfricoșătoare.

Ce se întâmplă dacă faci un ideal din ceva sau cineva nepotrivit ție? Ce se întâmplă dacă ajungi să-ți dorești atât de mult ceva, care într-un fel sau altul știi că nu-ți va face bine? Nu va fi dezamăgirea și mai mare când îți vei da seama că ai luptat într-o bătălie deja pierdută?

Conștiința este atelierul nostru de reparat dorințe, fiind cea care deosebește binele de rău, și da, o face mai bine decât mintea, iubitoarea de păcat. Conștiința este cea care suferă atunci când celelalte părți ale corpului tău se simt atât de bine și tot ea este cea care te ajută să-ți ții sub control alegerile greșite.

Nu am aflat încă de ce dorințele noastre pot fi mai puternice decât orice urmă de conștiință, dar știu că ajută, că repară când sufletul și mintea fac alegeri proaste.

Conștiința este darul suprem, de care uneori uităm să ascultăm, dar ce am fi noi fără dulcele sentiment de vinovăție?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment