Conopidă în oțet – Cum se pune conopida la oțet

Conopidă în oțet – Cum se pune conopida la oțet

Ingrediente:

– o conopidă

– jumătate litri oțet

– jumătate litru apă

– 3 linguri de miere

– hrean

– crenguțe de țelină

– 2 foi de dafin

– piper boabe

Mod de preparare:

Conopida se curăță, se spală și se desface buchețele pe care le așezi în borcane de 800 g. Printre buchețele se așează crenguțele de țelină și fâșii de hrean.

Între timp se pune oțetul la fiert cu apa, foile de dafin, mierea și boabele de piper și se lasă la clocotit. După ce a dat în clocot, se toarnă soluția peste conopidă, se lasă la răcit și apoi se înfiletează.

Conopida la oțet este ideală la fripturi, cârnăciori sau mâncarea de fasole!

Poftă bună!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment