Concurs Like & Share și câștigi 2 bilete la premiera Twilight

Concurs Like & Share și câștigi 2 bilete la premiera Twilight

Dacă ești fan Twilight și nu vrei să ratezi finalul, noi îți oferim un premiu: două bilete pentru Joi, 15 noiembrie 2012, ora 21:00 în cadrul Hmultiplex.

Tot ce trebuie să faci este să dai Like și Share la acest articol si la pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/beautytipsro .

La acest concurs vor participa numai cei care au dat Like la pagina noastră  și la acest articol. Veți fi ales cu ajutorul programului www.random.org.

Concursul începe astăzi și se va încheia Joi, ora 16:00. Biletele se vor ridica de la Hmultiplex în urma unui cod transmis de echipa www.beautytips.ro.

Succes!

Nu uita: Like & Share.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

  1. Reply
    Cosmina Post author

    Câștigătoarea celor două bilete este Lory Arnautu! Felicitări! Te așteptăm cu un e-mail la adresa noastră de contact pentru a afla cum intri în posesia lor!

Leave Your Comment