Concurs: Câștigă o trusă de machiaj Sephora cu Like & Share

Trusa de machiaj SephoraConcurs: Câștigă o trusă de machiaj Sephora cu Like & SharE

Pentru că se apropie Valentine’s Day, ți-am pregătit o trusă de farduri potrivite unei seri romantice. Așa cum te-am obișnuit, tot ce trebuie să faci este să dai Like & Share la acest articol, dar și la pagina noastră de Facebook pe care o găsești aici (altfel nu avem cum să vedem dacă ai intrat în concurs).

Concursul începe astăzi 07.01.2013 și se încheie pe 07.02.2013. Câștigătoarea va fi anunțată aici, cât și pe pagina noastră de Facebook, așa că fii pe fază când se încheie concursul pentru că vom avea nevoie de datele tale pentru livrare.

Pentru extragere vom folosi programul www.random.org.

Succes!

Sursa foto: Sephora

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

14 Comments

  1. Reply
    Cosmina Post author

    Vă rog să lăsați și aici un comentariu cu „Like & Share”, îmi va fi mai ușor să vă număr pentru programul de random. Vă mulțumesc!

  2. Reply
    Cosmina Post author

    Concursul s-a încheiat! Câștigătoarea se numește Cristina Kriss. Te așteptăm cu datele tale de contact la adresa noastră de e-mail până mâine, în caz contrar, vom extrage alt câștigător. Felicitări!

Leave Your Comment