Concurs 8 Martie – Câștigă un pachet de înfrumusețare la Vanily Salon

Cadou 8 martieConcurs 8 Martie – Câștigă un pachet de înfrumusețare la Vanily Salon

Pentru că 8 Martie este o zi specială, vă oferim posibilitatea să câștigați la alegere: fie o manichiură și o pedichiură clasică, fie un tratament facial + tuns + coafat + pensat.

Pentru a intra în concurs trebuie să dați LIKE la pagina aceasta și aceasta și să lăsați un comentariu mai jos cu „Like & Share„. Câștigătorul va fi anunțat pe 7 martie 2013, după ora 19:00, iar programarea la salon se va face pe baza unui cupon oferit de beautytips.ro, pe care îl puteți folosi în scop personal sau îl puteți oferi cadou.

Vanily Salon se află în București, motiv pentru care la concurs nu pot participa decât cei care locuiesc în București. Câștigătorul va fi ales cu ajutorul programului www.random.org și va fi anunțat aici, cât și pe pagina noastră de Facebook.

Succes!

P.S. Nu uita de Like aici și aici (altfel nu putem vedea dacă te-ai înscris sau nu) și de comentariu.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

9 Comments

Leave Your Comment