Conceptie usoara – Cum sa ramai insarcinata mai repede

Conceptie usoara – Cum sa ramai insarcinata mai repede

Iti doresti sa ramai insarcinata mai repede? Noi stim cateva sfaturi ca acest lucru sa se indeplineasca, cu conditia ca ambii parteneri sa fie sanatosi.

Primul lucru care trebuie sa il faci este sa afli momentul ovulatiei. De vreme e organismul tau elimina doar un ovul pe luna, tu trebuie sa profiti de acele cateva zile cand ovulatia este maxima. Daca ai menstruatia regulata, la fiecare 26-28 de zile atunci perioada de ovulatie este foarte usor de identificat (10 zile de la ultima zi de ciclu), dar daca nu ai menstruatia regula, atunci va fi mai dificil si vei avea nevoie de medicul ginecolog.

Dupa ce ai identificat perioada propice, cu doua zile inainte de perioada de ovulatie si inca una dupa puteti intretine relatii sexuale. Astfel, vei fi sigura ca este posibila o conceptie pentru ca spermatozoizii traiesc chiar si 2 zile.

Pasul doi: dupa actul sexual trebuie sa stai intinsa si linistita. Desi, nu este inca dovedit 100%, cercetatorii care fac inseminare artificiala au ajuns la concluzia ca mai mult de 50% dintre femeile care stau intinse 20 minute dupa inseminare, raman insarcinate.

Pasul trei: evita sa ai orgasm. Se pare ca spermatozoizii ajung mai repede catre ovul daca nu au alte piedici, precum secretia vaginala. Asa ca roaga-ti partenerul sa termine repede (stim ca suna ciudat).

Atentie la alimentatia ambilor parteneri, cercetatorii sustin dietele bogate in acid folic, calciu, zinc, vitamina D ajuta in conceperea unui bebe.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment