Compleuri elegante de seară mărimi mari – Vezi Oferta

Cauți compleuri elegante de seară mărimi mari? Iată de unde poți comanda haine de damă fabricate în România, disponibile până la mărimea 10XL/60.

Compleuri elegante de seară mărimi mari cu pantaloni:

Compleul India:

Acest compleu are o croială extrem de inteligentă: asimetriile și materialele fluide acoperă cu succes micile imperfecțiuni, alungesc silueta și în același timp îți oferă confortul de care ai nevoie pentru o distracție pe cinste!

Compleul îl găsești pe kaya.ro și este fabricat în România din Voal Chiffon și crep elastic. Voalul este fin, moale, mătăsos, plăcut la atingere și imită cu succes mătasea, iar crepul elastic este un material folosit pentru ținutele de seară. Are elasticitate, dar și ținută în același timp.

Compleu elegant India – Kaya.ro

Compleul elegant din 3 piese cu pantaloni și capă din dantelă:

Marele avantaj este că poți folosi cele 3 piese în o mulțime de alte ținute. Croiul este clasic, dar în același timp modern, oferindu-ți confortul de care ai nevoie pentru a te mișca în voie.
Este disponibil în mai multe culori de la mărimea 36 până la 60 și poate fi comandat de aici.
Pantalonii au betelie elastică și pot fi purtați în timpul zilei și cu o cămașă sau cu maioul și un blazer deasupra, iar capa poate fi purtată și cu o rochie dreaptă și astfel puteți obține o nouă ținută elegantă.

Compleu elegant de seară din voal

Acest compleu este o alegere bună atunci când ai un eveniment în timpul verii, la care nu vrei să porți o rochie incomodă, totuși.
Pe lângă faptul că are o croială care ascunde micile imperfecțiuni, materialele folosite sunt extrem de elegante și îți vor asigura ținuta care îți va aduce complimentele o seară întreagă!
Îl găsești aici pe mai multe culori, de la mărimea 34 până la 60.

Compleu elegant din 3 piese – Kaya.ro

Ce culoare să-ți alegi?

1. Dacă ești roșcată, optează pentru verde. De la verdele smarald până la verdele crud, aceste nuanțe se potrivesc de minune roșcatelor. De asemenea, verdele închis arată extraordinar pe o femeie roșcată.
2. Dacă ești brunetă, optează pentru culorile proaspete, precum nuanțele pastelate, albastru royal, turcoaz, galben sau chiar și roșu. Spre deosebire de roșcate, femeile brunete au mai multe opțiuni.
3. Dacă ești blondă, poți opta pentru negru, muștar, ivore, roșu, verde sau pasteluri.
4. Dacă ești șatenă sau ai părul în culoarea mierii, ești norocoasă și poți purta aproape orice culoare îți dorești.

Leave Your Comment