Compatibilităţi pentru zodia Leu – Află cu cine te potriveşti dacă eşti Leu

Compatibilităţi pentru zodia Leu – Află cu cine te potriveşti dacă eşti Leu

 Leu – Berbec: Atracţie puternică şi plină de pasiune, însă pot apărea probleme pentru că Leul are nevoie de atenţie şi să fie flatat tot timpul, ceea ce va fi destul de dificil pentru Berbec, care se va plictisi la un moment dat şi îşi va cauta atenţia necesară în altă parte.

Leu – Taur: Nu este cea mai bună combinaţie, conflictul fiind cuvântul definitoriu pentru acest cuplu. Amândouă semne fixe, încăpățânate nu se vor înțelege, mai ales că Taurul este cam zgârcit față de Leul căruia îi place să cheltuiască.

Leu – Gemeni: o combinație bună, dar Gemenii vor fi oarecum geloși pe nevoia Leului de a fi mereu în centrul atenției, vestea bună este că amândoi se adaptează la nevoile celuilalt, iar dacă Leul știe să ofere libertatea de care un Geamăn are nevoie, lucrurile pot merge chiar foarte bine.

Leu – Rac:  Foc și apă – nu prea. Amândoi romantici, dar în moduri diferite. Leul nu se va simți suficient de apreciat, iar Racul este nativul atribuit familiei, fiind destul de zgârcit (pentru că trage pentru familie). Leul pasional se va plictisi repede în relația asta.

Leu – Leu: o combinație bună. De obicei, nativii din aceeși zodie au mai multe părți bune, decât rele, deși poate fi cel mai grav să ai aceleași defecte ( doi încăpățânați este cea mai proastă combinație). Dacă reușiți să vă acordați atenție suficientă unul celuilalt aveți șanse de reușită.

Leu – Fecioară: Foc și Pământ poate fi o relație pe termen scurt. Leul este puternic, Fecioara perfecționistă, dar care adoră să critice. În același timp Fecioara are nevoie de protecție și atenție din partea Leului și știm cu toții că asta e nevoia cea mai mare a nativului, ceea ce poate însemna un conflict.

Leu – Balanță: o combinație destul de reușită, amândoi sunteți generoși și romantici, conversațiile fiind elementul de bază din relația voastră.

Leu – Scorpion: o relație care poate începe datorită pasiunii dintre voi, dar de scurtă durată. Scorpionul este și el pasional, ceea ce înseamnă că vă puteți înțelege de minune, însă nu e genul care să-ți spună tot ce simte.

Leu – Săgetător: Foc și Foc. O relație bună, în care amândoi vă puteți simți împliniți. Săgetătorul te va face să te simți apreciat și iubit. Amândoi iubiți conversațiile lungi, ieșirile, oamenii, dar și extravaganțele.

Leu – Capricorn: tu romantic, Capricornul pragmatic și conservator, s-ar putea să nu ajungeți la același consens. Capricornul este semn de Pământ și îți va fi greu să îl faci să-și deschidă inima față de tine.

Leu – Vărsător: o relație la extrem, vă poate fi prea bine sau prea rău, fără cale de mijloc. Te poate deranja critica Vărsătorului și știm că tu ai nevoie de a fi ridicat pe un piedestal. De altfel, te mai poate deranja că nu-l poți domina, fiind o fire independentă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment