Compatibilitati pentru Gemeni – Afla cu ce zodie te potrivesti daca esti Gemeni

Compatibilitati pentru Gemeni – Afla cu ce zodie te potrivesti daca esti Gemeni

Gemeni – Berbec: nu este relatia ideala, dar nici cea mai proasta combinatie. Gemenii isi doresc sa se distreze, sa fie stimulati intelectual, motiv pentru care comportamentul lor il vor deruta pe Berbec. Berbecul se va simti la inceput atras de spontaneitatea Gemenilor, dar cand isi vor dori sa ii domine, vor constata ca Gemenii sar ca arsi.

Gemeni – Taur: Gemenii prefera putin agitatie in viata lor, iar Taurii nu sunt tocmai potriviti pentru a oferi asta. Gemenii au un caracter sexual dual, ba isi doresc sa se comporte precum un copil, ba se vor comporta complet invers, lucru destul de enervant pentru Taur. Relatia Gemeni – Taur este una destul de dificila.

Gemeni – Gemeni: Ar putea sa mearga sau nu. Pentru ca amandoi au aceleasi dorinte si idealuri exista posibilitatea sa se inteleaga si sa se sustina reciproc unul pe celalalt. Dar daca unul dintre ei este mai putin Geaman si mai iresponsabil, exista sansa sa se insele unul pe celalalt si sa faca relatia un dezastru. Cu putin autocontrol, relatia poate fi una de reusita.

Gemeni – Rac:  Nu este o pereche ideala, insa Gemenii se vor simti atrasi de stabilitatea Racului si de dorinta de a-si intemeia un camin. Actiunile Racului sunt dictate de sentimente, insa ale Gemenilor sunt dictate de intelect.

Gemeni – Leu: Este o pereche ideala, insa Gemenii se vor simti gelosi din cauza nevoii Leului de a fi tot timpul in centrul atentiei. Amandoi au capacitatea de a se adapta la mofturile celuilalt si pot invata sa lase unul de la celalalt. Este o relatie buna, Leul ii va acorda libertatea necesara Geamanului, fara a-l sufoca prea mult.

Gemeni – Fecioara: Prima reactie a Geamanului poate fi de atractie asupra stabilitatii financiare a Fecioarei, insa criticile Fecioarei ar putea deveni sufocante pentru Gemeni. Nu este cea mai indicata relatie si sunt sanse mici de a avea o relatie de lunga durata.

Gemeni – Balanta: Aer cu aer? Combinatia ideala. Balanta isi va dori mai multa libertate decat Gemenii, insa daca isi pastreaza constant afectiunea catre Gemeni, relatia lor nu va avea de suferit. Pe plan intim, relatia va fi una de neuitat.

Gemeni – Scorpion: Scorpionii sunt axati pe partea pofesionala, spre deosebire de Gemeni care adora sa ii stimuleze pe cei din jur. Scorpionul va fi gelos si posesiv in relatia cu Gemeni, motiv pentru care va interveni despartirea intre cei doi. Este o combinatie dificila si greu de intretinut pe orice plan.

Gemeni – Sagetator: In prima faza, Sagetatorul se va simti atras de dorinta Gemenilor de a vorbi, de a comunica, insa pe parcurs vor aparea discutiile legate de gelozia Gemenilor, pentru ca un Sagetator va fi rareori fidel. Este o relatie dificila.

Gemeni – Capricorn: Capricornul se va gandi tot timpul la cariera si la problemele profesionale, motiv pentru care Gemenii vor fi nevoiti sa faca un compromis pentru a da continuitate relatiei.

Gemeni – Varsator: O combinatie ideala, Gemenii vor face fata oricarei discutii pornite de Varsator, vor avea o relatie bazata pe comunicare, insa financiar ar putea avea probleme, pentru ca amandoi se plictisesc repede si isi gasesc diferite puncte de interes.

Gemeni – Pesti: Este o relatie bazata pe 4 personalitati pentru ca ambele zodii sunt duale. O parte din Pesti este plina de idei si poate pozitiva, pe cand cealalta parte este una secretoasa si lipsita de logica in actiunile sale. Gemenii sunt si ei plini de toane, insa exista posibilitatea ca acestia sa se indragosteasca rapid de o latura a Pestilor. Gemenii vor fi nevoiti sa accepte faptul ca Pestii se retrag in sinea lor si nu vor explica fiecare actiune a lui sau relatia se va sfarsi inainte sa inceapa.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment