Compatibilități pentru Fecioară – Află cu cine te potrivești dacă ești Fecioară

 

Compatibilități pentru Fecioară – Află cu cine te potrivești dacă ești Fecioară

Fecioară – Berbec: Berbecul te va fascina, căci asta îi este menirea, însă defectele lui te vor scoate din sărite. Berbecul este prea impulsiv pentru calmitatea ta, te va enerva când se va arunca înainte fără să gândească prea mult. Berbecul are nevoie de laude, Fecioara este prea calculată, ordonată și consecventă.

Fecioară – Taur: Poate fi o combinație bună, stabilă, dar nu prea incintantă. Amândoi sunteți pragmatici, calculați, Taurul fiind conștiincios și muncitor. Pentru Fecioară, un Taur înseamnă stabilitate, pasiune și echilibru în relație.

Fecioară – Gemeni: Amândoi aveți un interes în domeniul cultural și o relație va fi posibilă numai dacă Fecioara are răbdare să-i asculte toate prostiile Geamănului. Pentru un Geamăn tu vei fi prea lent, iar pentru tine Gemenii înseamnă doar agitație.

Fecioară – Rac: Poate avea șanse de reușită. Racul va ști cum să facă o Fecioară să se simtă iubită, îi va acorda toată atenția de care are nevoie, însă trebuie să aveți grijă la critici. Amândoi aveți darul acesta, ceea ce poate fi deranjant la un moment dat.

Fecioară – Leu: Leul este pasional, tu mai puțin. Sunteți două semne astrologice complet diferite, Leul cheltuiește fără limită, tu nu prea. Leul are nevoie de laude dimineașa, la prânz și seara, iar tu nu ești genul care să o facă. Deci, nu.

Fecioară – Fecioară: Poate fi o combinație bună dacă măcar unul dintre voi reușește să critice mai puțin. Sunteți amândoi responsabili și economi.

Fecioară – Balanță: Balanța are nevoie de oameni, de petreceri, să se simtă mereu în centrul atenției, iar ție îți place să fii ordonat. În momentul în care vei critica o Balanță, poți să fii sigur că l-ai rănit profund.

Fecioară – Scorpion: În mod normal, relația ar trebui să meargă bine. Sunteți două elemente care se contopesc, însă Scorpionul este destul de posesiv, ceea ce s-ar putea să-ți dea puține bătăi de cap. Cu toate astea, Scorpionul este foarte generos și fidel în momentul în care devine partenerul tău.

Fecioară – Săgetător: Săgetătorul este semnul burlăciei și cu siguranță nu-ți va plăcea asta! Fecioara este mai timidă și mai introvertită, Săgetătorul este tocmai pe dos. O combinație nu tocmai reușită.

Fecioară – Capricorn: Două semne de pământ vor funcția întotdeauna perfect. Fecioara este perfecționistă, Capricornul la fel. Ce poate fi mai bine de atât?

Fecioară – Vărsător: Vărsătorul este prea zăpăcit și idealist pentru o Fecioară. Vor fi prea multe diferențe între voi și o relație va fi posibilă numai dacă faceți eforturi.

Fecioară – Pești: Principala problemă a Peștilor este că nu știe niciodată în care emisferă a realității înoată. Este empatic cu toată lumea, deci există posibilitatea să crezi că vă potriviți, însă pentru aflarea adevărului, relația voastră necesită timp de relaționare.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

Leave Your Comment