Compatibilități balanță – Află cu cine te potrivești dacă ești balanță

Compatibilități balanță – Află cu cine te potrivești dacă ești balanță

Balanță – Berbec: o relație care poate fi incintantă la început, dar cu dificultăți mai târziu. Berbecul își dorește fidelitate și nu va accepta când Balanța va simți nevoia să mai zburde și prin alte părți. Este o relație posibilă, dar cu mult efort din partea amândurora.

Balanță – Taur: Pentru un Taur stabilitatea este foarte importantă și are nevoie să te simtă devotat și implicat în relație. Câtă vreme se întâmplă asta, puteți avea o relație liniștită.

Balanță – Gemeni: este o combinație de nota 10. Amândoi sunteți foarte sociabili, aveți prieteni, vă plac aventurile și vă incitați unul pe celălalt în discuții. Singurul defect: nu sunteți prea economi niciunul și pot apărea probleme la un moment dat.

Balanță – Rac: Racul este prea sentimental, capricios și introspectiv pentru Balanță și asta îi va da bătăi de cap. Racului nu prea îi place să iasă în oraș, preferând atmosfera de acasă, pe când Balanța nu poate trăi fără viață socială.

Balanță – Leu: Poate fi o relație bună, vă susțineți unul pe celălalt, amândoi sunteți pasionali și veți ști cum să vă rezolvați problemele.

Balanță – Fecioară: Mai bine, nu. Vei atrage imediat o Fecioară, dar  vei fugi mâncând pământul când va începe să te critice. Fecioara este prea reținută și va refuza multe lucruri care pe tine te atrag.

Balanță – Balanță: de două ori tu? Nu prea. Veți avea probleme în luarea deciziilor, nu vă veți implica în relație, iar lucrurile vor funcția numai dacă vă înțelegeți unul pe celălalt și sunteți dispuși să vă ascultați.

Balanță – Scorpion: Scorpionul este gelos și posesiv și greu de înțeles pentru o Balanță. Ție îți plac ieșirile, Scorpionului îi place să stea acasă și așa vor apărea discuții contradictorii.

BalantaBalanță- Săgetător: poate fi o combinație bună, Săgetătorul are nevoie de libertate, dar odată atașat de tine, va fi un partener fidel.

Balanță – Capricorn: Balanța se va plictisi alături de un Capricorn. Capricornul este econom și mai echilibrat, dar cel mai important este foarte realitst, ceea ce înseamnă că există posibilitatea să nu rezonați unul cu celălalt.

Balanță – Vărsător: O relație bună, care poate fi de durată. Comunicarea este cheia relației voastre.

Balanță – Pești: Poate te atrage misterul Peștilor, dar nu va fi de durată, deși combinația asta poate funcționa pentru unii, pentru alții nu. Veți avea ce discuta și vei ocupa poziția de lider în relația voastră, pentru că Peștii nu simt nevoia să conducă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment