Colecția Versace toamnă-iarnă 2016

Cape Versace

Colecția Versace pentru toamna-iarna anului 2016 a avut loc ceva mai devreme pe catwalk-ul de la Milano Fashion Week și pare să fie inspirată din era digitală, cu elemente de bază care duc către mass-media socială.

Se pare că Donatella Versace, directorul artistic al brandului de modă italian conceput în 1978 de Gianni Versace, păstrează eticheta emblematică de rafinament adaptată la cerințele societății de astăzi. Mai mult decât atât, detaliile couture, culorile și decupajele de pe catwalk au transformat spectacolul într-o adevărată operă de artă.

Este amuzant cum caracterele din online și-au făcut apariția în noua colecție Versace, de la hashtag-uri aplicate pe rochiile de seară din paiete până la semne precum @.

Ideea acestui nou sezon a fost o întoarcere către formele femeilor. Piesele nu sunt croite pe o linie dreaptă, ci mai degrabă sunt adaptate formelor generoase.

Haina de iarna

Un alt aspect demn de luat în seamă îl reprezintă culorile. Paleta de culori este un mix de negru cu albastru, roșu, alb și bleumarin regal. Dacă până acum eram obișnuiți să vedem nuanțe uni de gri, maro și bleumarin în colecțiilede iarnă, de data aceasta, Versace propune piesele vestimentare în culori de galben-lămâi, verde și roșu.

Culori

În ceea ce privește textura materialelor, pielea întoarsă, blănurile și paietele vor fi vedetele anului 2016. Capele colorate fac parte din colecție și le poți purta oricând cu o pereche de cizme înalte.

Cape Versace

Este interesant cum Donatella reușește de fiecare dată să obțină look-uri sexy fără să ducă spre vulgaritate. Tu ce ai purta din noua colecție Versace 2015-2016?

Sursă foto: Versace

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment