Colecţia Versace 2013 – Ceasuri de damă Versace

Colecţia Versace 2013 – Ceasuri de damă Versace

Este timpul pentru lux, mai ales dacă eşti genul de femeie care apreciază un ceas valoros. Noua colecţie Versace are piese potrivite oricărei ţinute, de la casual până la ţinute de seară.

Ceasurile sunt cu siguranță singurul accesoriu care îți poate pune în valoare întreaga ținută și nu trebuie să ai prea multe, două ceasuri fiind suficiente.

Reține că ceasurile NU SE POARTĂ niciodată cu rochiile de seară! Pentru o ținută sport/casual poți opta pentru un ceas cu o curea din plastic colorată cu un cadran dreptunghiular sau un cadran rotund, curea din piele mată. Ceasurile bărbătești, deși o modă apărută de niciunde în România, nu sunt potrivite unei femei, totuși dacă îți plac ceasurile cu brățară metalică, optează pentru unul care imită o brățară fină cu un cadran rotund, dar nu prea mare.

Iată întreaga colecţie de ceasuri Versace pentru 2013:

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Faceboook! Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment