Colectia toamna iarna 2012 Christian Dior – Afla care sunt tendintele pentru toamna 2012

Colectia toamna iarna 2012 Christian Dior – Afla care sunt tendintele pentru toamna 2012

Prezentarea colectiei Christian Dior a avut loc in camere pline cu flori de toamna, intr-un numar de 1 milion. Cu toate astea, splendoarea florilor nu au distras atentia de la creatiile Dior.

Cu respect fata de casa de moda Dior, Simons a creat o colectie desprinsa din anii 1947, dar pentru femeile din 2012. Talia de viespe , broderia de lux si penele pastelate au facut colectia Dior sa fie una unica, demna de traditia cu care Christian Dior ne-a obisnuit deja.

Rochiile au fost lasate fara accesorii, cum ar fi rochia subtire pentru cocktail de culoare roz-pal.

La prezentarea de moda au participat si alte fete cunoscute din industra modei precum Pierre Cardin, Tonchi Stefano, Marc Jacobs, Donatella Versace, Alber Elbaz. Diane von Furstenberg a declarat ca intreaga colectie a fost superba, pe cand Nina Garcia a spus ca prezentarea a fost „frumoasa, perfecta si simpla” si intr-adevar, a fost.

Iata colectia Dior pentru toamna 2012:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment