Colecția primăvară-vară 2015 Isabel Marant

Isabel Marant este designerul care a început să lucreze cu H&M începând cu anul 2013 și se pare că a făcut o treabă grozavă pentru retailerul suedez.

 

Zilele trecute a avut loc Paris Fashion Week pentru primăvara-vara anului 2015. În a patra zi de prezentare, Isabel Marant, designerul francez, a început prezentarea cu o colecție casual și cu un simț tribal care te poartă dincolo de podiumuri.tendinte-primavara-2015

Marca omonimă Marant este dedicată tinerelor moderne și elegante, care apreciază nu numai aspectul și calitatea, dar și confortul. Isabel Marant reușește de fiecare dată să găsească cele mai frumoase elemente în piesele vestimentare create de ea, pe care le poți purta oricând, fără să treci însă, neobservată.

ce-se-poarta-in-2015Colecția primăvară-vară 2015 Isabel Marant constă aproape în întregime în rochii și fuste mini, pe care le poți purta pe stradă, când mergi la o petrecere, un eveniment social sau chiar și la o plimbare de seară. Colecția în sine nu are elemente complicate, paleta de culori fiind de la alb și negru până la nuanțe de portocaliu.

fusta-primavara-2015Prezentarea a început cu fuste plisate din piele, combinate cu topuri albe sau negre fără mâneci, apoi a continuat cu jachete negre fără să lipsească curelele late din piele.

jachete-primavara-2015Nu lipsesc nici pantalonii drepți din colecție purtați cu topuri simple sau bluze largi, accesorizate cu o centură în jurul taliei, o combinație chic, de altfel. Piesele vestimentare de rezistență au fost rochiile cu mâneci lungi, topurile cu franjuri sau ciucuri și pantalonii scurți din bumbac cu talie înaltă.

rochii-primavara-2015Marant păstrează stilul boho, folosindu-se de franjurii subțiri și nuanțele de portocaliu, făcând această colecție potrivită fiecărei tinere care își dorește un look glam, dar comod.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment