Colecția Parfois primăvară-vară 2015

Parfois a devenit unul dintre brandurile de referință pentru multe femei din Europa, în special pentru cele care vor cel mai bun raport calitate-preț și, în același timp, o experiență plăcută și dinamică de shopping. Cea mai recentă colecție Parfois, primăvară-vară 2015, pare a se concentra pe negru și piele, ochelari de soare ochi de pisică, precum și accesorii din piele -chiar piele de șarpe. Pălăriile cu boruri largi s-au strecurat în ținutele aflate sub egida Parfois, în timp ce pietrele colorate sunt purtate în diferite combinații pentru ornamentele de gât.

Gențile, accesoriile, pantofii din această colecție sunt pe gustul tuturor. Brandul portughez de accesorii pentru femei este cunoscut mai ales pentru bijuteriile, portofelele, ochelarii de soare, curelele, eșarfele, ceasurile de mână și toate celelalte lucruri mărunte care vin la îndemână atunci când porți o anumită vestimentație. Deschis în 1994, Parfois are peste 280 de magazine deschise în întreaga lume.

Colecția de genți Parfois
Gențile de piele supradimensionate par a fi inspirate din palmierii verzi de pe plajă, ceea ce le face potrivite și ca genți de plajă. Elegante și practice, arată uimitor atunci când sunt asortte cu alte accesorii de culoare verde. Dungile alb-negru sunt folosite pentru gențile din piele cu baza corai, dar pentru gențile de plajă este folosit și un material tricotat în culori bej-corai. Dungile alb-negru apar destul de des în colecția de primăvară-vară Parfois, fie cuprinzând întreaga geantă sau adăugând un accent neutru. Desenele tribale sunt țesute pe un fundal negru, acompaniat de franjuri.

Colecția-de-genți-Parfois

Colecția de bijuterii Parfois
Colecția primăvară-vară de bijuterii Parfois include mai multe podoabe pe o singură mână, sub forma brățărilor. Există brățări simple, brățări cu pietre, formând un număr de 5-10 modele diferite de brățări pentru înfrumusețarea încheieturii mâinii. Ceasurile cu brățara formată din zale metalice fac parte din colecția Parfois, pe când colierele sunt accentuate de pietre, lustruite sau nu. Acestea variază de la piese în culori sofisticate neutre, la versiuni tribale într-un caleidoscop de culori. Cerceii sunt cumuni, dar captează atenția celor din jur. Conform celor de la Parfois, la mare căutare vor fi și piesele de îmbrăcăminte care folosesc ca accesoriu în partea din spate lanțurile purtate în față. Colierele formate din zale largi sunt, de asemenea, în tendințe.

Colecția-de-bijuterii-Parfois

Colecția de pantofi Parfois
Pantofii negri de piele, plați, dar cu puțină platformă pe culoarea albă pentru a proteja picioarele, fac parte din colecția Parfois primăvară-vară 2015. Sunt prezente și sandalele negre din piele, cu unele curele în jurul călcâiului și pietre în partea superioară. Acești pantofi cu barete pe gleznă și cu tocuri inobservabile arată impecabil alături de colierele colorate, în timp ce pielea colorată de șarpe devine uimitoare în compania unor sandale mai casual. Desigur, nu toți pantofii din colecția primăvară-vară sunt cu talpă plată, cel puțin unul dintre celelalte modele folosind o combinație de dungi alb-negru.

Colecția-de-pantofi-Parfois

Sursă foto: Parfois

 

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment