Colecția H&M primăvară 2015

Fusta galbena h&m

Colecția H&M pentru primăvara 2015 vine ca o bombă plină de culoare, după ce toată iarna am fost inundați de nuanțe reci de albastru și bleumarin. De la nuanțe de galben însorit până la imprimeuri luminoase, tendințele din această primăvară sunt o sursă perfectă de inspirație pentru revitalizarea stării de spirit.
Retailerul suedez H&M propune ținute elegante și feminine ideale atât pentru birou, cât și pentru stilul casual de zi cu zi.

În primăvara anului 2015, galbenul este vedeta sezonului. Se pare că o fustă scurtă galbenă purtată cu un pulover tricotat și supradimensionat este alegerea perfectă. Marsala nu este singura culoare care a lovit noul sezon, H&M îmbrățișând culorile calde de vară, în care rezultatul va fi întotdeauna o ținută energizantă și vibrantă, după care majoritatea tânjesc după o iarnă gri.

Fusta galbena h&m

Următoarea tendință propusă de H&M se rezumă la piesele vestimentare din piele. O pereche de pantaloni skinny din piele neagră poate fi o investiție mare atât pentru femeile care adoptă un stil elegant, cât și pentru fanele stilului casual. Versatili și atemporali, pantalonii skinny din piele pot fi asortați ușor cu alte piese. Îi poți purta cu un top sau bluză imprimată și ești gata să emani eleganță și feminitate.

Pantaloni din piele

Cu cât analizăm mai mult colecția H&M pentru primăvara anului 2015, cu atât mai mult descoperim lucruri pe care trebuie să le avem în garderobă: fuste mini asimetrice, pantaloni cu imprimeu, rochii scurte cu print și cardigane pufoase. În ceea ce privește accesoriile, descoperim brățări și inele metalice, care pot fi ultimele retușuri pentru un look perfect.

Fusta-asimetrica-h&m-2015

Deja ne place ideea de zile mai calde, iar ținutele propuse de H&M ne face bucuria și mai mare! Ție cum ți se pare noua colecția H&M pentru primăvara anului 2015?

Sursă foto: H&M

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment