Colecția Calzedonia 2014-2015

Când spunem toamnă-iarnă, spunem Calzedonia. Emily DiDonato știe cel mai bine cum să ne asigure confort și un look glam în sezonul rece.

Noua colecție Calzedonia este o abundență de jambiere elegante, dresuri, ciorapi și șosete, toate potrivite unui sezon mohorât. Ceea ce ne place cel mai mult este abilitatea brandului italian de a creea modele cu texturi și efecte interesate, destinate să îndulcească orice ținută sobră de toamnă-iarnă.

Așa cum ne-am obișnuit deja, Calzedonia ne oferă cele mai diverse tricotaje, în diferite nuanțe și stiluri, ideale pentru orice ocazie și gusturile personale. Pentru colecția de toamnă-iarnă 2014-2015, Calzedonia se concentrează pe nuanțe de negru atemporale, piele de lux, ambele fiind obligatorii în garderoba ta de iarnă.

În ceea ce privește noile modele de ciorapi Calzedonia, colecția aduce motive elegante, cu animal print, cum ar fi cele de leopard sau zebră, pentru a creea un look rock-șic. Pentru ținutele casual, colanții bleumarin cu dungi subțiri albe, vor oferi un finisaj elegant oricărui aspect casual. Dungile versatile vin într-o varietate de forme, combinate cu funde drăguțe sau motive florare.dresuri-2015

Pentru un plus de senzualitate și rafinament, Calzedonia a introdus în noua colecție, colanții și dresurile cu inserții de dantelă, firele aurii pe partea din spate fiind opțiunea ideală pentru evenimentele importante.

Modul unic de a combina materialele conflictuale este detaliul descriptiv pentru această colecție minunată. În acest fel, vom vedea o mulțime de combinații de piele și materiale transparente sau din catifea, ceea ce duce la un look extrem de senzual.

colectia-toamna-iarna-calzedonia

Dacă până acum vă gândeați că dresurile sau colanții trebuie să fie simpli și negri, asigurați-vă că aruncați o privire peste alternativele oferite de Calzedonia. Pentru ținutele casual de zi cu zi, puteți opta pentru o pereche de Jeggins gri sau o pereche de colanți negri, din catifea.colanti-2015

 

Pentru a nu da greș atunci când alegi o pereche de dresuri, citește cum să asortăm dresurile cu fuste și rochii.

Sursă foto: Calzedonia

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment