Coc lejer pentru Revelion 2014 – Vezi video

Pentru Revelionul 2014 îți propunem un coc lejer, dar sofisticat, foarte ușor de făcut fără ajutorul unui hairstylist. Pentru o astfel de coafură ai nevoie de fixativ spray, agrafe de păr și un elastic.

Primul pas este să-ți prinzi părul într-o coadă de cal în mijlocul creștetului. Dacă bretonul este suficient de lung, îl puteți prinde într-o parte după ce ați aplicat fixativ sau îl puteți lăsa ca atare.

Coc_revelionAl doilea pas este să răsuciți o șuviță de păr împrejurul elasticului, pe care o prindeți cu agrafe de păr. Următorul pas este să împărțiți coada rămasă în două șuvițe, pe care le răsuciți și le așezați peste prima șuviță. Prindeți fiecare șuviță în parte cu agrafe, aplicați fixativ și obțineți un coc lejer potrivit unei seri de Revelion.

Pentru o astfel de coafură aveți nevoie de păr lung și nu mai mult de cinci minute pentru aranjarea acestuia. Nimic mai simplu, nu-i așa?

Iată un video din care să învățați pas cu pas cum să obțineti un coc lejer:

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment