Coafurile cu aspect umed – Cele mai noi tendinte in materie de coafuri

Coafurile cu aspect umed – Cele mai noi tendinte in materie de coafuri

Vara anului 2014 vine cu cateva noutati in ceea ce priveste coafurile de dama, se poarta coafurile cu aspect de umed, insa sunt coafuri cu care chiar poti iesi din casa!

De la cocuri pana la bucle care par ude, hairstylistii ofera o gama larga de optiuni, fie ca ai parul lung, scurt, blond sau brunet. Pentru a obtine o astfel de coafura nu ai nevoie decat de produse de hairstyle special concepute pentru a conferi aspectul de par umed.

Daca alegi o coafura cu aspect de par umed, retine ca machiajul trebuie sa fie unul simplu, exact ca si cum ai arata atunci cand iesi de la dus. Pentru fata, aplica un fond de ten hidratant si luminos (in niciun caz unul mat), un fard de pleoape simplu, de preferat in culori de var, precum auriu, verde, galben, roz etc, iar pentru buze alege un glos sau rujurile nude.

Iata cum iti poti coafa parul:

TIPS: Este coafura ideala pentru atunci cand vrei sa iesi undeva si totusi nu ai suficient timp pentru a-ti spala parul!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment