Coafuri Revelion 2015

Dacă te-ai hotărât deja unde vei petrece în seara de Anul Nou, ți-am pregătit câteva coafuri Revelion 2015. Pe cât de specială este coafura de Revelion, pe atât este de importantă, dacă îți dorești un look de petrecere reușit.

Seara de Revelion este o seară în care trebuie să arăți fenomenal și să ai o prezență remarcabilă, cu o coafură pe măsura tuturor așteptărilor, care să întrunească eleganța, delicatețea, feminitatea și propria ta personalitate.

Ținuta și machiajul pentru Revelionul 2015 necesită o coafură pe măsură pentru a-ți amplifica look-ul și până la urmă, pentru a obține imaginea dorită.

Cocurile lejere, cu împletituri sunt ideale, indiferent de lungimea părului și de locația aleasă, fiind cele mai versatile coafuri.

Pentru că ne dorim să fii cea mai frumoasă, îți propunem mai jos câteva stiluri care se potrivesc Revelionului 2015:

1. Coafurile împletite:

În acest an, împletiturile sunt vedetele, pe care le poți purta după bunul plac. Dacă petrecerea va avea loc într-un restaurant, poți opta pentru un coc sau coadă împletită:

2. Bucle lejere:

Sunt ideale pentru femeile care preferă naturalețea și lejeritatea, iar partea bună este că îți poți face singură o astfel de coafură. Pentru a obține bucle lejere ai nevoie de bigudiuri mari, spumă sau spray fixativ.

3. Coafuri retro:

Sunt perfecte pentru localurile foarte elegante, însă pentru a obține o coafură atât de feminină, trebuie să-ți faci o programare din timp la un hairstylist. Nu uita că machiajul trebuie să fie pe măsură.

4. Coafurile accesorizate:

Dacă ești o femeie excentrică și rebelă, poți încerca o coafură accesorizată pentru Revelionul 2015. Totul constă în echilibrul pe care reușești să-l faci cu întreaga ta ținută.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment