Coafuri pentru toamna 2015

Coafuri

Dacă te întrebi ce coafuri se poartă în toamna anului 2015, avem câteva ponturi direct de pe podiumurile de la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris. Colecțiile au fost impresionante, însă coafurile și machiajul ne-au atras cu siguranță atenția.

Prezentările de modă haute couture nu sunt precum cele ready to wear, însă coafurile pentru toamna anului 2015 sunt demne de luat în seamă.

Iată ce coafuri îți poți face în 2015:

1. Coafuri libere cu bentițe: nu numai rochiile și accesoriile incredibile au atras atenția la Săptămâna Modei, ci și aceste minunate accesorii de păr care și-au făcut apariția la Versace, Elie Saab și la Valentino. Pot fi purtate fie la o împletitură liberă, fie la bucle lejere.

Coafura impletita

2. Coafuri androgine: pentru femeile îndrăznețe, care adoptă o combinație între feminitate și masculinitate, coafurile prezentate de Fendi sunt cea mai potrivită alegere. Texturile combinate și volumul diferit ne duc cu gândul la perioada interbelică.

Coafuri Fendi

3. Bucle lejere: probabil că nu se vor demoda niciodată, iar Elie Saab propune accesoriile prețioase care pot pune în valoare o coafură romantică și extrem de feminină.Coafuri

4. Coafuri pixie: este coafura ideală pentru femeile mereu pe fugă, dar care vor să-și păstreze în același timp o doză de îndrăzneală. Contrar aparențelor, această coafură poate fi foarte feminină dacă este accesorizată corect, așa cum putem vedea în prezentările Armani Prive.

tunsoare scurta

5. Aspect de păr sănătos: regula less is more se aplică și în cazul părului, iar acest tip de coafură a fost văzută la tot mai mulți designeri. Poartă-l cum dorești: ondulat sau drept, însă ai grijă ca aspectul părului să fie unul sănătos.

par-sanatos

6. Păr foarte lung: Christian Dior, Michael Kors și Sonia Rykiel au introdus la Săptămâna Modei părul foarte lung pe care îl poți purta în această toamă într-o coadă de cal, liber sau prins într-o parte.

par lung

7. Afro-mania: probabil că este cea mai mare surpriză de la Săptmăna Modei, însă designerul Alexander Mcqueen a reușit să ne surprindă din nou.

afro

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment