Coafuri pentru primăvara-vara 2014

În vara anului 2014 există cel puțin 10 coafuri pe care trebuie să le încerci. Vedetele de la Hollywood au început deja să adopte aceste coafuri, așa că trebuie să arunci o privire peste tendințele de anul acesta:

 

1. Coafurile cu aspect umed: sunt elegante și ușor de obținut. Poți purta o astfel de coafură la orice eveniment sau chiar la birou. Pentru baza părului se folosește un produs de styling cu aspect de umed, însă cealaltă jumătate a părului trebuie să rămână uscată.coafura-cu-aspect-umed

 

 

 

2. Împletituri dezordonate: fie că optezi pentru o coadă de pește, fie o împletitură clasică, ai grijă ca aceasta să aibă un aspect dezordonat. Poți purta această coafură pe plajă sau seara în oraș. Împletiturile nu se demodează niciodată, cu atât mai mult dacă știi cum să adaptezi o astfel de coafură la tendințele modei.impletituri-dezordonate

 

3. Sporty: Victoria Beckham a fost cea care a propus astfel de coafuri într-un show prezentat pe catwalk-urile de la Miami și se pare că au prins foarte bine. Dacă până acum benzile elastice erau destinate antrenamentelor din sala de fitness, iată că în 2014 sunt un must-have. Puteți purta o astfel de coafură atunci când abordați o ținută lejeră.

benzi-elastice

 

 

 

4. Coafuri androgine: Au apărut încă din anul 1930, având un aspect băiețesc, însă totodată aceste coafuri sunt elegante și sexy. Coafurile cu cărerea într-o parte și dreaptă sunt ideale pentru femeile încrezătoare. Puteți purta o astfel de coafură la birou sau la o petrecere cocktail.

coafuri-baietesti

 

5. Coafuri romantice: Astfel de coafuri au fost prezente în show-urile celor de la Erdem și Temperley, fiind ideale pentru nunțile de vară sau pentru plimbările romantice în doi.
coafuri-boeme

 

6. Textură mătăsoasă: Coafură lejeră pe care o poți purta toată ziua. A fost prezentă deja pe podiumurile celor de la Baldmain, Mulberry și Marc by Marc. Dacă vrei să obții o astfel de textură a părului, trebuie doar să-ți clătești părul cu apă caldă (fără șamponare), aplici balsam doar la vârfuri, apoi îl clătești. Vei obține un păr mătăsos, fără a fi încărcat.

par-matasos

 

 

7. Accesorii: În 2014 se poartă accesoriile mari, însă trebuie să ai grijă la regula de aur: Less is more. Dacă optezi pentru astfel de accesorii de păr, alege o coafură simplă: de exemplu, o coadă de cal. Alexa Chung a ales deja astfel de accesorii în prezentările de modă.

Accesorii-par-2014

 

8. Bucle retro: În 2014, tendințele din anii ’70 își fac simțită prezența. Dacă vrei să obții astfel de bucle fără să-ți afecteze părul, trebuie să răsucești șuvițele și să le prinzi cu agrafe de păr atunci când este umed. Aștepți să se usuce și ai bucle retro toată ziua. Poți purta această coafură la petreceri, la birou sau oricând simți nevoia de un plus de feminitate.

bucle-retro

 

 

9. Bucle lejere: Vei obține un look Glossy, fie că optezi pentru o bază umedă sau nu. Pentru o astfel de coafură, puteți utiliza un ondulator de păr triplu.

bucle-lejere

 

10. Bob-ul edgy: Este o coafură pe care o puteți vedea în prezentările Chanel și se caracterizează prin franjuri scurte și culori vibrante. Cu siguranță este o coafură pe care o poate purta orice femeie sigură pe ea sau nonconformistă.bob-edgy

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment