Coafuri pentru bal – Invata pas cu pas sa iti faci propria coafura

Coafuri pentru bal – Invata pas cu pas sa iti faci propria coafura

Ne aflam in perioda balurilor si a banchetelor. Acum este momentul in care terminam un capitol din viata spre a incepe altul diferit..Nu stim ce ne va astepta in viitor, dar cu siguranta avem un plan.

Asteptam cu atat de multa ardoare aceste momente pregatindu-ne intens, dar parca ceva ne lipseste. Sa fie rochia? Nu, deja o avem. Sa fie pantofii? Nu, i-am comandat de muuult timp ca sa ne asiguram ca vor fi doar ai nostri si nimeni altcineva nu va mai avea altii identici. Dar atunci ce sa fie?
COAFURA!
Nu suntem hotarate in ceea ce ne priveste aranjarea podoabei capilare, deoarece este un pas prea important si greu de luat, mai ales cand vine vorba de un bal.
Din fericire, site-ul vostru preferat beautytips.ro va sare in ajutor cu cele mai in voga coafuri din acest an cu care sigur nu puteti da gres!
Urmatoarele clipuri va vor ajuta sa creati chiar la domiciliu coafuri ce se potrivesc atat parului mediu si scurt, cat si celui lung.
Toate tutorialele care vor urma sunt prezentate de un hairstylist profesionist, Lilith Moon, care in prezent traieste in Paris:

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment