Coafuri pe care ți le poți face singură de Crăciun

Suntem la o aruncătură de băț până la Crăciun și dacă nu ți-ai făcut încă o programare la coafor, îți recomand câteva idei pe care le poți încerca singură.

Iată ce coafuri să alegi de Crăciun:

Coafuri pentru părul mediu:

Spală-ți părul, însă fără să aplici balsam, apoi usucă-l de la rădăcină la vârf. După ce părul este uscat bine, poți folosi un ondulator automat, cum ar fi acesta. Ondulatorul are trei direcții de ondulare și le poți folosi pe toate pentru a obține un look ușor dezordonat. Ai grijă, totuși, să nu ondulezi până la rădăcină. După ce ai terminat buclele, aplică un strop de ulei de păr la vârfuri.
Strânge jumătatea superioară a părului și prinde-o cu ajutorul unor clame de păr într-un coc mic, iar coafura ta este gata! Finisează cu un fixativ mediu pentru bucle.

Această coafură este ideală pentru petrecerea de Crăciun în familie, când poate îți dorești să te simți confortabil, dar totodată, specială.

coafuri par mediu
Sursă: Pinterest

Coafuri pentru părul scurt:

Dacă ai părul foarte scurt, optează pentru bucle dezordonate pe care le poți obține cu același ondulator. Nu uita să folosești un uscător de păr care ajută la hidratarea părului. Găsești un astfel de uscător aici.

Așa cum spuneam mai sus, spală-ți părul, însă fără să aplici balsam. După ce l-ai uscat, poți folosi toate cele trei opțiuni ale ondulatorului. De data aceasta, îți recomand să faci buclele până aproape de scalp. Nu-ți face griji, cu ondulatorul acesta nu te vei arde. Când buclele sunt gata, tapează rădăcina cu ajutorul unei perii cu vârfurile dese și finisează cu fixativ. Simplu, nu-i așa?

Pentru un plus de efect, alege o pereche de cercei mari, statement.

bucle par scurt
Sursă: Pinterest

Coafuri pentru părul lung:

Dacă ai părul lung, ai o mulțime de opțiuni! Și de data aceasta, ondulatorul automat poate fi salvarea ta! Poți opta pentru bucle mici, dar bine definite până la rădăcină! Ca să-ți reziste buclele pentru mai mult timp, spală-ți părul ca și până acum, fără să aplici balsam, însă.
Apoi usucă-l de la rădăcină la vârf. Când părul este uscat foarte bine, poți începe să-ți faci buclele. Fiecare șuviță în parte ar trebui să aibă maxim 2-3 cm lățime. După ce ai terminat de făcut buclele, separă partea superioară a părului și înfășoar-o într-un burete. Fixează cu clame pe dedesubt, apoi aplică fixativ. Coafura este gata!

coafuri par lung 2018
Sursă: Pinterest

Buclele au fost și vor rămâne în tendințe pentru mult timp. Nu numai că îți oferă un plus de feminitate, însă în funcție de cât de bine definite vrei buclele, îți poți pune imaginația la treabă și să obții o sumedenie de coafuri!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment